Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A szexuális vágy a sátántól...

A szexuális vágy a sátántól van, vagy csak alantas emberi tulajdonság?

Figyelt kérdés

Miért bűn, ha valaki vonzódik Istenhez úgy?

Tudom fura kérdés, de az érdekel, hogy mi benne a fura és miért?

2021. ápr. 14. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező! "És miért baj, ha kihalunk?" Szedsz valamit? Adjál nekem is.
2021. ápr. 15. 08:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Te már ígyis elég furkó vagy 🤭
2021. ápr. 15. 08:38
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
Most ismerted be, hogy furkó vagy. Szerintem a te fajtád ne szaporodjon. Vágod.
2021. ápr. 15. 08:45
 14/17 A kérdező kommentje:
:D
2021. ápr. 15. 08:55
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

“Te azért vágyakozol szexre, hogy élet legyen a földön?“

Nem, hanem mert az ember ugy lett kitalalva, hogy akarja a szexet, ezzel biztositva a faj fennmaradasat, tekintve hogy az emberi faj akarmikor tud gyermeket nemzeni, ezert akarjuk akár mindig a szexet.

Ez nem tudatos, ez ösztön. De hany osztalyod van neked, nyolc, hogy nem tudod mi az az oszton? Ami persze nincs meg mindenkiben, emlitettem mar a genetikai lottot. :) De ahhoz legalabb egy kozepiskolat elkellett volna vegezned, hogy megertsd. :)

2021. ápr. 15. 10:23
 16/17 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm, amik nem ösztönből születtek. A többit elengedtem.
2021. ápr. 15. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
A szexuális vágy teljesen természetes és a házasság természetes része a keresztény vallás szerint. Szóval ez egyáltalán nem így van. VISZONT, a házasság része és a szexualitás fogalma, a kereszténység szerint az, amikor egy házas férfi és nő örömet okoznak egymásnak, valamint családot terveznek és ami ezen kívül esik, az bűnnek számít. Tehát például bűn az önkielégítés, mert önzővé tesz és nem a párodnak szerzel vele örömet, bűn a házasságon kívüli szex, mert azt a házasság szentségében kell megélni, bűn a homoszexualitás, mert nem a férfi és nő örök szövetségében történik, bűn a pedofília, a zoofília és minden más is. Ha pedig ezeket elköveted, akkor TE követtél el bűnt, viszont a vágy, ami ezeknek az elkövetésére sarkallt, amit teológiailag kísértésnek nevezünk, a Sátántól és az ördögtől származik.
2021. ápr. 18. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!