Németh Sanya egy kivàlasztott szent ember vagy önjelölt vezető?
Mi baj vele ha egy honfitársatoknak jól megy? Hmmm, miért vagyok irigyek? Isten megáldotta őt! A tizedért? Az összejöveteleken az áram nincs ingyen, a csarnok nincs ingyen, adakozás jótékonykodás sincs ingyen semmi nincs ingyen! a gyülekezetet támogatni kell, ugyanis ez sincs ingyen az hogy Német Sándornak jól megy az az Úr dolga, nem ítlkezünk senki felett!
Inkább költök tizeted, Isten gyülekezetében , minthogy sok ember, diszkókra, dogra, örömlányokra vernek el több tízezret ezzel gazdagítva őket! Ott a sztárok, akik nem önmagukat adját, dogoznak rossz példát mutatnak az embereknek, sok bűnöző sztár sok embernek a példaképe, több tízezreket fizetnek lemezekre, koncertekhe ahol lehet bulizni inni, verwkedni, alkalmi szexelni? Ezekért nem sajnáljátok? Miért irigyelitek az olyan embertől aki Istent képviseli?
Mint a Biblia is írja, gyümölcséről ismertetik meg az igaz hit! Német Sándor gyümölcsözik, nem bűnözik, nem lopja, olyan emberek, adajoznak akik támogatják Istent, és Német Sándort és a Többi testvért! Álja meg a jó Isten azt az embert, nem ítélkezek, Isten dolga, az hogy meg vetitek, nagyon jól árad belőleletek a farizeusság.
"Mi baj vele ha egy honfitársatoknak jól megy? Hmmm, miért vagyok irigyek? Isten megáldotta őt!"
Mészárossal és Tiborczal együtt áldottak. Gondolom Isten adta neki személyesen a pénzt, nem a hitgyülis vagyonát csépelte meg kicsit.
"Inkább költök tizeted, Isten gyülekezetében , minthogy sok ember, diszkókra, dogra, örömlányokra vernek el több tízezret ezzel gazdagítva őket!"
Miért nem adod szegényeknek, támogatsz vele jótékonysági szervezeteket? Tudod nem csak két lehetőség van erre.
"Mint a Biblia is írja, gyümölcséről ismertetik meg az igaz hit!"
A tömegpszichózis az nem gyümölcs, ahogy az összeharácsolt vagyon se gyümölcs. Akkor a reneszánsz főpapokon is Isten áldása volt?
14 ne ítéljezz senki felett! Az h mészárosnak honnan van vagyona, ahhoz neked semmi közöd. N.S a megtért emberektől kapja a pénzt, de nem Német Sándor! hanem az egyház, ahhoz h idegen ember/embereknek honnan van pénzük, ahhoz neked semmi közöd!
'Miért nem adod szegényeknek, támogatsz vele jótékonysági szervezeteket? Tudod nem csak két lehetőség van erre.'
Ne forgass ki a példázatom. Ez gyerekes, és profogatív. De hogy válaszoljak, is az nem az én dolgom, én nem vagyok gazdag, [mégse irigylem akinek jól megy) de aki kér annak segítek. Amiből tudok.
A tömegpszichózis az nem gyümölcs, ahogy az összeharácsolt vagyon se gyümölcs. Akkor a reneszánsz főpapokon is Isten áldása volt?
A földön mindenki összeharmcsolja a pénz ahogy tudja, aki igen az becsületesen tegye.,nem az Isten hibája az hogy az emberek feltalálták a fizető ezközöket.
A reneszánsz papoknak semmi közük Istenhez,és nem ismerem a történelmüket. Nem ismerem őket.
"Az h mészárosnak honnan van vagyona, ahhoz neked semmi közöd."
Te normális vagy? Erősen kétlem, mert az én adómból gazdagodott meg, az én adómból lopták el a pénzt és lett belőle gazdag, sőt a te adódból is és még 9 millió magyar adójából!
Rohadtul van közöm hozzá.
"N.S a megtért emberektől kapja a pénzt, de nem Német Sándor! hanem az egyház, ahhoz h idegen ember/embereknek honnan van pénzük, ahhoz neked semmi közöd!"
Ha azok az idegen emberek megkeresik a pénzüket, akkor valóban nincs hozzá közöm. Ha azok az idegen emberek a közösből lopják, mint Mészáros, vagy az egyházi támogatások által Németh Sándor, akkor van hozzá közöm.
Márpedig sajnos ez így van:
"A tízezernél is több hívet számláló egyházak közül a Hit Gyülekezetének támogatása kiemelkedő, a római katolikus és református a legalacsonyabbak között vannak. Ám köztük is hatalmas a különbség: a reformátusok majdnem kétszer akkora egy főre jutó támogatáshoz jutnak, mint a katolikusok."
Forrás:
"Ne forgass ki a példázatom."
Nem forgattam ki, sokan vannak, akik nem önjelölt prédikátorok magánvagyonát gyarapítják és nem is isszák el a pénzüket, helyette valóban jótékonykodnak vele.
"A reneszánsz papoknak semmi közük Istenhez"
Annyi minimum van, mint Németh Sándornak, sőt. Egyik esetben egy eleve gazdag gazdagodott kicsit tovább, másik esetben pedig egy taxisofőr lett milliárdos.
"Nem ismerem őket."
Amúgy ha nem ismered őket, honnan tudod, hogy semmi közük Istenhez? Vagy a szektádban már ilyen szinten megtörtént az agymosás?
16.
"Te normális vagy? Erősen kétlem, mert az én adómból gazdagodott meg, az én adómból lopták el a pénzt és lett belőle gazdag, sőt a te adódból is és még 9 millió magyar adójából!
Rohadtul van közöm hozzá."
Szerintem menj a politikai kategóriába! Ne keverd bele Istent és a bibliát amiről fingod sincs. Nem Ide való!
'Ha azok az idegen emberek megkeresik a pénzüket, akkor valóban nincs hozzá közöm. Ha azok az idegen emberek a közösből lopják, mint Mészáros, vagy az egyházi támogatások által Németh Sándor, akkor van hozzá közöm.'
A különbség csak annyi hogy a tízed nem kötelező, ha akarsz adsz, ha akarsz nem. A gyülekezetnek örömmel. Adják,az adót meg köteles, ez a társadalni rendszer szabálya. Német Sándor nem politikus hanem pásztor. Hogy magát tette-e a pozíciójában, azt már ő tudja és Isten.
'tízezernél is több hívet számláló egyházak közül a Hit Gyülekezetének támogatása kiemelkedő, a római katolikus és református a legalacsonyabbak között vannak. Ám köztük is hatalmas a különbség: a reformátusok majdnem kétszer akkora egy főre jutó támogatáshoz jutnak, mint a katolikusok."
És abba nem gondoltál még bele hogy azért támogatják és azért sikeres a gyülekezetet,mert valóságos, és az emberek megérinti Isten?
"Nem forgattam ki, sokan vannak, akik nem önjelölt prédikátorok magánvagyonát gyarapítják és nem is isszák el a pénzüket, helyette valóban jótékonykodnak vele."
Attól függ milyen prédikátorok, mert nem ha nem az evangélumból való prédikátor, és nem a SzentLélek prédikátora,akkor a cselekedei mit sem ér! Isten nem a cselekedet szerint ítél mert azt már megváltotta a kérdés befifadid e a Fiát mint megváltót, ha nem, adakozhatsz, akár az egész életed, Jézust nem ismerted meg a cselejedetek így hiábavalóak. A rossz vezetőket pedig. Bízd Istenre. Megállítani úgy se tudod!
'Annyi minimum van, mint Németh Sándornak, sőt. Egyik esetben egy eleve gazdag gazdagodott kicsit tovább, másik esetben pedig egy taxisofőr lett milliárdos.'
Annyi sincs, mert a papok bálványimádóak, templomokban laknak, szobor Máriához imádkoznak, és törvény által próbálnak Istennek tetszeni.jézus kereszthalála eltörölte a törvény, így kegyelmet hozott a Fián keresztül.
"Amúgy ha nem ismered őket, honnan tudod, hogy semmi közük Istenhez? Vagy a szektádban már ilyen szinten megtörtént az agymosás?"
Tegyük már rendbe azt, hogy mi a szekta és mi nem! A szekta az ami eltér a Bibliától!
A Hit gyülekezete evangéliumi egyház, kizárólag Biblát követik és Jézus pontba az ami oda levan írva, sőt, szellemmel tudnak érintkezni a SzentLélekkel. Amit a Bibliai megjövendölt, hogy a világ megbotránkozik a gyülekezettől. Ha akarod bemásolom. De gondolom gőzöd sincs a bibliáról, így nem várasztalak. Javaslatom, hogy menj a polotikiai téma körbe!
Jó hát téged már szellemileg sérültté tett a szekta, sajnos értelmetlen minden szó. Amit tehetek, imádkozom érted, hogy a Szentlélek adjon neked világosságot és ki tudj jönni Németh Sándor-fél biznisz szektából.
18.
'Jó hát téged már szellemileg sérültté tett a szekta, sajnos értelmetlen minden szó. Amit tehetek, imádkozom érted, hogy a Szentlélek adjon neked világosságot és ki tudj jönni Németh Sándor-fél biznisz szektából
Mint mondtam nem szekta! Persze értelmetlen. Nekem is az amit ide írkálsz. Ha tudnád Jézus mindenhol ott van. Köszi de nem járok gyülekezetbe, nem tizedelek, Isten nem várja el. hidd el így is lehet hinni. Elhinni azt h Jézus azért halt meg hogy éljek. Nem binyolult. Az hogy mit csinálnak egyes gyülekezetek, az engem nem érdekek, se NS vagyona, se ML vagyona. Se te! Ha képtelen vagy fölfogni a Bibliát. Akkor meg azt tudom javasolni h menj a politikába szidni a fideszt és a gazdagokat, a gépelőtt írkálva, szuper vagy ugat a kutya, de akárhogy mérgelődsz, attól még helyzet nem változik. Attól még a hit gyüli igaz marad, nem szekta, NS és ML ugyanúgy gazdag marad és a FIDESZ ugyanúgy elfogja szedni az adódat. Jézus pedig érded is meg halt, ha hiszed hanem.
18.
Ha kicsit is nyitott vagy az igazágra, itt egy jövendölés az apostoloktól hogy mik fognak történni a gyülekezeten belü. A sokaság bolondnak nézte őket. Ahogy te us agymosottnak. Látom rám akartad küldeni a Szentlelket az mosott agyam miatt, de ha már szentlélekről írtál, olvasd el hogyan működik, a mai napig!
Ap.Csel
"21Amikor pedig eljött a pünkösd napja, és mindnyájan együtt voltak ugyanazon a helyen, 2hirtelen hatalmas szélrohamhoz hasonló zúgás támadt az égből, amely betöltötte az egész házat, ahol ültek. 3Majd valamilyen lángnyelvek jelentek meg előttük, amelyek szétoszlottak, és leszálltak mindegyikükre. 4Mindnyájan megteltek Szentlélekkel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni, úgy, ahogyan a Lélek adta nekik, hogy szóljanak. 5Sok kegyes zsidó férfi élt akkor Jeruzsálemben, akik a föld minden nemzete közül jöttek. 6Amikor ez a zúgás támadt, összefutott a sokaság, és zavar támadt, mert mindenki a maga nyelvén hallotta őket beszélni. 7Megdöbbentek, és csodálkozva mondták: Íme, akik beszélnek, nem valamennyien Galileából valók-e? 8Akkor hogyan hallhatja őket mindegyikünk a maga anyanyelvén? 9Pártusok, médek és elámiták, és akik Mezopotámiában laknak, vagy Júdeában és Kappadóciában, Pontuszban és Ázsiában, 10Frígiában és Pamfíliában, Egyiptomban és Líbia vidékén, amely Ciréné mellett van, és a római jövevények, 11zsidók és prozeliták, krétaiak és arabok: halljuk, amint a mi nyelvünkön beszélnek az Isten felséges dolgairól. 12Megdöbbentek mindnyájan, és tanácstalanul kérdezgették egymástól: Mi akar ez lenni? 13Mások azonban gúnyolódva mondták: Édes bortól részegedtek meg
14Ekkor előállt Péter a tizeneggyel, felemelte a hangját, és így szólt hozzájuk: Zsidó férfiak és Jeruzsálem minden lakója! Figyeljetek szavaimra, és tudjátok meg, mit jelent mindez! 15Mert nem részegek ezek, ahogyan ti gondoljátok, hiszen a nap harmadik órája van, 16hanem ez az, amiről Jóel így prófétált: 17„Az utolsó napokban, így szól az Isten, kitöltök Lelkemből minden halandóra. Fiaitok és leányaitok prófétálni fognak, és ifjaitok látomásokat látnak, véneitek pedig álmokat álmodnak; 18még szolgáimra és szolgálóleányaimra is kitöltök azokban a napokban Lelkemből, és ők is prófétálnak. 19És csodákat teszek az égen fenn, és jeleket a földön lenn: vért, tüzet és füstoszlopot. 20A nap elsötétül, és a hold vérvörös lesz, mielőtt eljön az Úr nagy és fenséges napja. 21De megmenekül mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét.”
22Izráelita férfiak, halljátok meg ezeket az igéket! A názáreti Jézust, azt a férfiút, akit az Isten igazolt előttetek erőkkel, csodákkal és jelekkel, amelyeket általa tett az Isten közöttetek, ahogyan magatok is tudjátok, 23azt, aki az Isten elhatározott döntése és terve szerint adatott oda, ti a bűnösök keze által keresztre szögeztétek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!