Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet Sátán csak szükséges rossz?

Lehet Sátán csak szükséges rossz?

Figyelt kérdés
Tudom szomorú Istennek hogy elveszíti egyik kedvenc angyalát de rossz megtapasztalása nélkül nem tudjuk mi a jó
2021. ápr. 11. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

@10. Mindenki tudja, hogy a bűn rossz, és hogy bűn van benne és mindenkinek szabadulnia kellene ettől. Ha nem így érzed, akkor bűnkedvelő vagy. Ha szenvedsz a bűntől, akkor hamar eljutsz Jézushoz

De Isten lát a lelkedbe, én nem. Tudod, ide bármit írhatsz, de Istent nem lehet átverni.

"Én nem tudok például hinni, pedig rengeteg próbálkozásom volt rá. "

Ez pont nem képesség kérdése. Millió dologban hiszel, pont Jézusban nem tudsz, ugye? ...

2021. ápr. 12. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:

11es félreérted. Van igazság érzetem amit a kultúra illetve társadalmi törvények neveltek belém, én is utálom az igaszságtalanságot, de ezek ellenére nem ragadt meg bennem semmilyen hit.

"Ez pont nem képesség kérdése. Millió dologban hiszel, pont Jézusban nem tudsz, ugye? .."

Félreérted ezt is. Nem 1 adott vallásba nem tudok hinni, hanem cakon pakli minden ezotérikus dologba képtelen vagyok hinni.

2021. ápr. 12. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"Félreérted ezt is. Nem 1 adott vallásba nem tudok hinni, hanem cakon pakli minden ezotérikus dologba képtelen vagyok hinni."

Ahh, kezdem érteni. A szellemi dolgokban nem hiszel? Úgy közelítsd meg, hogy a hit a nem látott dolgokról való logikai meggyőződés. Logika alapján kell belátni, hogy van Isten és a Biblia igaz. Ha ez megvan, akkor már hinni fogsz

2021. ápr. 12. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod. A nem látott dolgokról való meggyőződés hiányzik belőlem. Ezért nem tudok hinni, mert ugyan ilyen erővel hihetnék minden másban is.
2021. ápr. 12. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:

"A nem látott dolgokról való meggyőződés hiányzik belőlem"

Kamu. Logikai gondolkodás.

"Ezért nem tudok hinni, mert ugyan ilyen erővel hihetnék minden másban is."

NEm,mert a logika kizár bizonyos dolgokat

De ha nem megy, akkor nem tudok mit tenni. Éld szépen az életed és várd a kárhozatot :( Ha nem tudod rávenni magad a gondolkodásra, az a te felelősséged

2021. ápr. 12. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
15ös köszönöm, neked továbbra is szép keresztényi szeretetbe kiteljesedő életet kívánok :)
2021. ápr. 12. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha egy ember képes változni ők is, mellesleg simán benne van, ki tudja.
2021. ápr. 13. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!