A biblia illetve Isten ellenzi az "egy új világ rendet"?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 14:34
2/24 A kérdező kommentje:
Ugye Nimród babiloni birodalmát is megzavarta.
2021. ápr. 11. 14:36
3/24 anonim válasza:
A Biblia nem ír róla, érdemes lenne Istent megkérdezni személyesen. De az se teljesen világos nekem, hogy mire gondolsz új világrend alatt, mert hallottam már több kontextusban is.
4/24 A kérdező kommentje:
Hát a világ kormányt.
2021. ápr. 11. 14:36
5/24 anonim válasza:
Inkább adj valamit linket mert erre kapásból 4 konteós dolgot is rá lehetne mondani
6/24 anonim válasza:
Minden ország saját kormánnyal rendelkezik, sőt van ahol kettő is akad. Világkormányt csak néhány sci-fi filmben láttam.
7/24 A kérdező kommentje:
Igazából csak a világ kormányra gondoltam. Te mire gondoltál még 4 konteos dolog alatt?
2021. ápr. 11. 14:43
8/24 A kérdező kommentje:
Már most is van csak nem teljes... Sok szervezet, ENSZ, IMF, stb stb. Sok a hatalom mániás ember, akik uralkodonak hiszik magukat..
#babeltornya
2021. ápr. 11. 14:46
9/24 anonim válasza:
Az ENSZ-nek és az IMF-nek mi köze van egymáshoz? Az egyik egy bank, a másik pedig egy amolyan békefenntartó szervezet.
Azt mondod, hogy emberek uralkodónak hiszik magukat. Ha csak hiszik, akkor nem azok, tehát tényleges hatalmuk nincs.
10/24 anonim válasza:
Gyíkemberek, illuminati, nácik a Holdról, földönkívüliek.
Ezekre szokták mondani hogy jönnek oszt átveszik a hatalmat.
Jelenleg semmilyen világ kormány nincs:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!