Hány féle túl világ van és milyen vallásokba épül fel úgy ahogy?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 09:09
2/9 A kérdező kommentje:
Túlvilági elképzelés típusok érdekelnek.
2021. márc. 8. 12:05
3/9 anonim válasza:
Nincs egyetlen egy sem! Elképzelni lehet ha borzongani akarsz. Filmekben láthatsz ilyeneket, de károdra lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
3as nem hinni akarok, hanem tudni hogy milyen elképzelések. Kérlek felelj már ráxd
Eddig csakk a menny-pokol,ujjaszuletesrol tudok xd
2021. márc. 8. 14:58
5/9 anonim válasza:
XXI. századi embert elnézve egyre több.
6/9 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más-más elképzelései vannak. Én abban hiszek, hogy addig születünk újjá amíg be nem végezzük a nekünk szánt feladatot, aztán vagy ott maradunk az örök boldogság helyén, vagy visszajöhetünk embereket segíteni. Ez választ adhat arra is hogy miért hal meg annyi ártatlan és jó ember.
7/9 anonim válasza:
A fény múlandó, végül csak sötétség marad.
8/9 anonim válasza:
Lehet egy, sok, vagy végtelen. Persze minden ezzel foglalkozó gondolat lehetséges túlvilággal foglalkozik. Mivel gyakorlatilag semmit sem tudunk róla, így marad az elmélet. Ami végtelen lehetőség.
9/9 anonim válasza:
Ezt az utolsó mondatomat a gondolatokra, elméletekre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!