Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki szeretné megtudni hogy...

Valaki szeretné megtudni hogy a Biblia szerint most mi zajlik a világban?

Figyelt kérdés
A barátok rovatba írtam ezt a kérdést mert úgy gondolom mindazok akiket érdekel őszintén, olyan mintha egy érdeklődési körünk lenne amitől akár barátokká is válhatnánk! 😊

2021. ápr. 11. 08:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Jól megmondtad a semmit
2021. ápr. 11. 20:36
 22/27 anonim ***** válasza:

"Valaki szeretné megtudni hogy a Biblia szerint most mi zajlik a világban?"

Tudja meg mindenki hogy mi folyik a világban. Sokminden amit a Biblia kijelent.

Többek közt az is hogy...

2Ján 1:7 Mert sok hitető jött e világra, akik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak...

A jehovistákat is belefoglalja az utolsó idő eseményeibe

2021. ápr. 11. 23:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Képzeljétek van Indiától keletre egy sziget ahová betette a lábát egy misszionárius és lenyilazták 2019ben. Ide még nem jutott el az evangélium. Tehát van még időnk virágokat locsolni. Baba Wanga 5000ig jósolt. Addig félig ember félig robotok leszünk, ezt mondta. Én például júniusban kapom meg a második Pfizer oltást, na akkor a nanorobotok összeszerelhetik bennem magukat😁😎🐪😃... Ja ez nem Biblia....
2021. ápr. 12. 10:50
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha lennének nanorobotok, akkor minden betegséget meg tudnék gyógyítani, mert programozó vagyok. Sajnos ez még csak álom. A rákot és AIDS-et is lehetne programozott nanorobotokkal végezni, eltörölnénk minden betegséget a Földről.
2021. ápr. 12. 12:25
 25/27 anonim ***** válasza:
(Ezt olvastad? [link]
2021. ápr. 12. 14:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Tudom, de nehogy azt hidd, hogy nanorobotokat beleraknak ócska, tízezer Forintos COVID vakcinákba, kár bele az emberbe.
2021. ápr. 12. 18:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"És az első vers beazonosítja az időt, A legizgalmasabb pedig az hogy ezeket a szavakat közel 3000 éve írták le! Mindjárt folytatom..."

Kedves kérdező! Biztos hogy jól írtál mindent!

A 3000 év az tényleg izgalmas! Mert az azt jelenti hogy a 2Timoteus 3: 1-5ig előbb írták le mint ahogyan Jézus megszületett!

2021. ápr. 12. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!