Vallást szeretnék alapítani. Mit tudnátok hozzá adni? Milyen ötleteitek, esetleg igényeitek vannak?
Hu, ez nagyon nehéz kérdés. :)
Én személy szerint hiszek abban, hogy biztosan van valami felsőbb erő. Hiszem, hogy minden okkal történik az életünkben, hogy pontosan ott kell lennünk és azt kell megtapasztalnunk, amit épp átélünk, és hogy képesek vagyunk a jó/rossz dolgokat bevonzani.
Biztosan van valami a halál után is, én ezt sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy csak születünk, élünk egy kis időt, majd meghalunk és ennyi. Valaminek lennie kell. Nem szünhetünk meg csak úgy, vagy nem is tudom.
Nehéz, elgondolkodós téma ez, de hátha tudtam valamit segíteni... :)
E-MESE (Magyar Evangélikus Szivárvány Egyház), ami csak a felhőben létezik 🤭
Vagy alapíts inkább pártot: Of (Our Faults)...
Csak az olyan vallások állják meg a helyüket ami alapvető emberi szükséglet tapad hozzá. Milyen vonzó muszlimnak lenni mert több nejünk lehet. A keresztényeknek a szeretet az irányadó. Csak úgy tudnék helyes választ adni neked, ha magam is elképzelem.
Én a meditációt stb. és a keleti vallások legigazabb részeit egyesiteném a kereszténységgel. A meditáció nagyon hiányzik. Csupán annyi hogy huzamosabb ideig koncentrálni egy valamire, mondjuk Istenre vagy bármire.
A közösség segítő ereje is visszafogott mint ami lehetne. Hívjatok és ha kellek jövök építsük fel azt a templomot közösen. Ne idegen munkások építsék horribilis pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!