Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki mit gondol az alábbi...

Ki mit gondol az alábbi véleményéről? amely Jézus visszajöveteléről szól.

Figyelt kérdés

Amikor Jézus 40 napos volt, behozták a templomba.

2 személy volt aki találkozott vele illetve a szüleivel Simeon és Anna.

Simeont a Szentlélek vezette, és az egyház jelképe.

Anna mindig a templomban volt, és Izrael jelképe aki 84 éves volt amikor meglátta a Messiást.

Izrael 2020 Szeptemberében volt 70 éves ehhez 14 évet adunk hogy 84 éves legyen mint Anna ez az év a 2032.

Tehát Izrael látható módon ebben az évben ismeri fel Jézust Messiásként.

De térjünk vissza Simeonhoz aki az egyház jelképe,az ő

(egyház) találkozása a Messiásal 7 évvel előbb fog megtörténni vagyis 2032-7 ez az év a 2025, vagyis ezen vélemény szerint az elragadtatás 2025-ben fog megtörténni?

Természetesen tisztában vagyok vele hogy Jézus azt mondta hogy az időpontot nem tudja senki de ez a napra és az órára vonatkozik az év felismerésének lehetősége nincs elrejtve.

2021. ápr. 10. 19:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy ez a kicsavart számmisztika hiteles lenne. Nem ismerjük a jövőt.

Szerintem a covid egyelőre köszönőviszonyban sincs a Jelenések könyvével, akkor nagyon el kellene durvulnia. Ne neked legyen igazad Kérdező.

A covidot inkább úgy értékelném, mint egy olyan történés, amit nem Isten küldött az emberiségre, de meg sem akadályozta, hogy megtörténjen. Mint egy figyelmeztetés, hogy eszméljünk már fel a hedonista életünkből, de nem gondolnám a végső időknek.

2021. ápr. 10. 23:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem rossz spekuláció, de nem kezdődött még el semmi a Jelenésekből. Az már az utolsó 7 év. Még tart a pogányok ideje azaz a kegyelem korszaka van egy darabig. Lehet 2025-ig. :d
2021. ápr. 10. 23:18
 23/27 A kérdező kommentje:

21-es válaszoló

Mi alapján misztika ez a spekuláció? ez tényeket tartalmaz nem misztériumot vagy véletleneket.

2021. ápr. 11. 00:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Én látok benne logikát bár magam sem szeretem ezeket a szamolgatásokat, és a világ mai történései igazolják hogy nagyon, nagyon közel vagyunk. Szemünk előtt történnek olyan dolgok amin egyértelműen az utolsó időkre vonatkoznak.

2Tim

1Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be. 2Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, 3Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.4Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői. 5Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét.

Tűz és füst oszlopok, (vulkánkitörések ilyen sűrűn

nem voltak még) brutáliss áradások, megszaporodtak a földrengések minden felé, jelek az égen (betlehemi csillag karácsonykor) ha az ember nem csak a covid hírekkel van elfoglalva láthatja hogy a világ vajudik.

Megszaporodtak a hamis próféták, de megszaporodtak az Úrtól való álmok, látomasok, figyelmeztetések is.

Joel 2

28És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak. 29Sőt még a szolgákra és szolgálóleányokra is kiöntöm azokban a napokban az én lelkemet. 30És csodajeleket mutatok az égen és a földön; vért, tüzet és füstoszlopokat. 31A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy és rettenetes napja.

Amikor Jézus eljött testben, az írástudók és a papok nem ismerték fel. Mi fel ismerjük az idők jeleit? Én azt gondolom, lehet közelebb is van mint ahogy szamoltad, a fontos hogy álljunk készen mindenkor.

2021. ápr. 11. 07:47
 25/27 anonim ***** válasza:
23. Te kérdezted, hogy Ki mit gondol az alábbi véleményéről?
2021. ápr. 11. 08:01
 26/27 A kérdező kommentje:

Ezt a cikket találtam ezek szerint így vagy úgy ez a járvány mindenképpen elvezet a mikrochiphez

[link]

2021. ápr. 13. 02:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, elég csak kinézni az ablakon. Tegnap 24 fok volt, most -1 és havazik. Éhendöglünk.
2021. ápr. 13. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!