Ki mit gondol az alábbi véleményéről? amely Jézus visszajöveteléről szól.
Amikor Jézus 40 napos volt, behozták a templomba.
2 személy volt aki találkozott vele illetve a szüleivel Simeon és Anna.
Simeont a Szentlélek vezette, és az egyház jelképe.
Anna mindig a templomban volt, és Izrael jelképe aki 84 éves volt amikor meglátta a Messiást.
Izrael 2020 Szeptemberében volt 70 éves ehhez 14 évet adunk hogy 84 éves legyen mint Anna ez az év a 2032.
Tehát Izrael látható módon ebben az évben ismeri fel Jézust Messiásként.
De térjünk vissza Simeonhoz aki az egyház jelképe,az ő
(egyház) találkozása a Messiásal 7 évvel előbb fog megtörténni vagyis 2032-7 ez az év a 2025, vagyis ezen vélemény szerint az elragadtatás 2025-ben fog megtörténni?
Természetesen tisztában vagyok vele hogy Jézus azt mondta hogy az időpontot nem tudja senki de ez a napra és az órára vonatkozik az év felismerésének lehetősége nincs elrejtve.
Nem egészen, az csak rásegített.
Leginkább azért volt, mert hülye babonák miatt pusztították a macskákat, ezért a patkányok előtt nem volt semmi akadály. Azok meg hozták a bolhákat, azok pedig a pestist.
De a lényeg az, hogy ez a betegség az emberek 90%-ára halálos volt akkoriban.
A Covidnál ez 10%
Szerinted melyik a veszélyesebb?
Kérdező!
Növessz már agyat!
A pestisjárvány idején az emberek háromnegyede meghalt!
Hol látsz most itt 7 millió halottat?
Kapjál már magadhoz, ennyire hülye nem lehetsz!
12-es válaszadó az eddigi áldozatok száma csak a kezdet a olvasd el a Jelenések könyvében.
Egyébként a 7 millió nem stimmel ennél többen meghaltak pestis járványban de az áldozatok számával melyik állításomat akarod cáfolni?
Azt, hogy egy ilyen kis semmi vírust a végítéletnek hiszel.
Ne keverd össze a védelmi intézkedéseket azzal a kárral, amit a vírus okozott. A vírus 10%-ban halálos, illetve ahhoz közeli hatású.
A pestis 90%-ban.
Akkor ott miért nem volt végítélet? Alig maradt ember életben.
Nem azt állítottam hogy ez a vírus a végítélet olvasd el az állításaimat aztán írj!!!
Azt állítottam hogy elkezdődött valami amely a végidők kezdete.
Ez pedig valószínűleg nem igaz.
Nem tudom, feltűnt-e, de az élet folyamatosan javul mindenhol.
Régen gyakori volt az olyan járvány, mint pl. a pestis. A gyerekek fele általában meghalt. Az átlagéletkor 50 év volt.
Ma hol látsz ilyet?
Nem tudom feltűnt-e több dolog amit leírtam?
Javul az élet? Igen ez a látszat......
Valláskárosultak... ennyi.
Képtelen gondolkodni, képtelen tanulni, képtelen látni a dolgokat.
Rettegni azt tud.
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Neked teljesen mindegy, hogy egy betegség halálozási aránya 10%, vagy 90%?
Csak azért rettegsz az újabbtól, mert azt MÉG nem ismered, és azért nem félsz a régitől, mert az ellen MÁR van gyógyszer.
De ez átmeneti állapot!
Már megvan az ellenszer, 1 év múlva ez a betegség már nem lesz veszélyes.
Akkor majd mitől fogsz rettegni?
Ja, a Covid meg se látszott volna a középkorban. Sokkal veszélyesebb betegségek arattak ott akkoriban. Te tényleg még sose hallottál erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!