Hány generàció óta vallásos a családotok? Vagy ha nincs több generàció, mikor lettek azok és hogyan?
Én elkezdtem utánajárni a dolgoknak, és megdöbbentem, hogy mennyire igaz a Biblia. Nekem az evolúció mindig gyanús volt, mikor természettudományos irányban diplomáztam, de el sem mertem volna hinni, hogy a Teremtés könyve szó szerint igaz. Nem volt törzsfejlődés, és a Föld fiatal.
De nem feltétlen kell tudományos úton megközelíteni a Bibliát, más úton is lehet hinni benne szerintem
Nem vallásos a családom 😥
A nagymamámat még megkeresztelte a katolikus egyház de nem volt vallásos, előtte generációról nem tudok semmit. Anyám már keresztelte sincs, biológiai apámat meg nem ismertem de ahogy tudom ők se voltak azok.
"Mit jelent a mindig is? Nagypapa? Ükapa? Szépapa korában?"
Igen, nálunk pl. mindkét ág vallásos volt, ameddig a családi emlékezet vissza tud menni.Tehát kb. az ükszüleimig. Sőt, régebben általában vallásosabbak is voltak, mint most mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!