Kiderül a Bibliából, mi lett Júdás halála utáni sorsa?
Értem, tehát példázaton keresztül nem mesélhet Jézus a pokolról, elég korlátolt nézet, de ez is nézet. Ezek szerint minden példabeszédében lévő szereplő valós figura.
Augusztus császárral se találkoztam, szóval biztos nem létezett. Nem is értem történelem órán miért osztották róla az észt. Veled se találkoztam, logikád alapján te se létezel, nem is értem, hogy egy nem létező személy miért osztja nekem itt az észt.
"Az én létezésemre pedig garancia, hogy most is válaszoltam, reagálni tudok."
Lehet egy gyatrán megírt bottal beszélek, hogy kicsit felpörgesse az oldal hozzászólásainak számát.
"Szerintem nem peldázat Lázár..."
Rendben, akkor nem példázat, ezek szerint lehet trécselni a pokol és menny között, lehet enyhíteni vízzel az égető forróságot is. Talán a tátongó szakadék fölött még egy hosszú létrát is át lehet majd tenni. Érdekes lehet.
"nem hinnem hogy senki nem jutott oda"
Mindenki azt hisz, amit akar, én maradok a Szentírásnál, te ezek szerint sajátságos hitet alakítottál ki magadban, ami ezek alapján eltér Isten szavától. Ez se probléma igazából számomra.
"nem hiszek annak a katolikus tradicionak miszerint predesztinalva lett volna a karhozatra"
Nincs ilyen katolikus tradíció, nem tudom honnan szedted. Egyáltalán miért kell ilyen kamu dolgokat beírni más felekezetekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!