A misén arra bíztathatnak, hogy oltassam be magam, amikor kérdésekkel mentem papokhoz, akkor pedig sokszor az volt a válasz, hogy csak hitkérdésben tud segíteni?
"Ellenérv semmi"
Mihez vársz ellenérvet?
Ha az oltás helyességéről akarsz vitát nyitni, ne a vallás csoportban kezdeményezd. A pap helyesnek véli az oltást, mielőbb nyitni szeretne az egyház is, mert a hívek jelentős része nem jár misére. Elmondta a véleményét, te vagy megfogadod, vagy nem. Ennyi. Én is az oltás mellett teszem le a voksomat, de nem fogok veled vitatkozni. Ahogy egy pap sem fog teológiai kérdésnek álcázott provokációnak felülni.
14: A rólam való feltételezgetéseid helytelenek, nem várok direktben ellenérvet, de a minősítgetés érvelés nélkül alja módszer. A pap szóba hozhatja szerinted misén, és felszólíthat másokat, de az érvekről már hallgatni kötelező szerinted? Ez a diktatúra egy ismérve, amit vázoltál.
És miért nem vagy hajlandó megosztani másokkal a bizonyára megalapozott érveidet egy ilyen életbevágó kérdésben?
Ha valóban nyitni szeretne az egyház, az vakcinával nem fog menni sajnos, csak egyre rosszabb lesz. Feltételezem legtöbb papról a jószándékot, de tájékozatlanok ebben a kérdésben és félrevetzetik őket. A nyitásra használható megoldás ez:
itt elkészítettek a nyilatkozat kitöltésére adatvédelmi szempontból egy nagyon biztonságos felületet:
"A pap szóba hozhatja szerinted misén" Szerintem igen.
"és felszólíthat másokat" nem hiszem, hogy felszólított. Mi történik, ha nem úgy teszel? Pl nekem sem tetszik, amikor papok a választások előtt véleményt nyilvánítanak, vagy elmondják, hogy szerintük kire kellene szavaznom. De nem foglalkozom vele, semmit nem befolyásol a véleménye.
"de az érvekről már hallgatni kötelező szerinted?" Miért lenne kötelező? nem az, ahogy vitatkozni sem.
Milyen érvekre vársz? Szerinted a sátán műve a vírus, szerinte nem az. Mit kell ezen érvelni? Milyen hitvitát vársz ezzel kapcsolatban?
18: Ez már csak az egód miatti csűr-csavarása az én és a saját szavaidnak. Nyugi. Gondold át, ha lehiggadtál
.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!