Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallású vagyok ez...

Milyen vallású vagyok ez szerint a hit szerint?

Figyelt kérdés

az Egy Igaz Istenben, az Örökkévalóban! Aki mindeneket teremtett, alkotott, az eget, földet, állatokat, égi testeket, angyalokat, stb egyszóban a Világmindenség Teremtője és ő a Mennyei Atyánk!

Hiszem hogy Jézus Krisztus Istennek Egyszülött Fia, hiszem hogy ő az Örök Ige aki Testté lett értettünk ő a Mi megváltónk aki egylenyegű az ATYÁVAL.

Hiszek Szentlélekben(avagy Szent Szellem ki hogy mondja)

Hiszem hogy Egy Istent alkot e három személy.

Hiszem hogy a biblia Isten szava de ezt nem teljesen! Sok mese van benne! Hiszem hogy az Igaz Isten maga a szeretet , bekesseg , azaz pozitív nincs benne negativ! De a Tüzes pokolba meg ilyesmikbe nem hiszek, hiszek a halál utáni életben hogy a Test halála utan van lélek! De azonban azt mondom pokol-menny-reikarnacio senki se tudja kinek van igaza !!! Talan a menny s pokol a legvalószínűbb de akik allitjak hogy tudjak azok Fanatikusok hazugok!!! Senki se tudja ! En abban hiszek a foldon kerulni kell a rosszat s Jot tenni Isten dicsosegere Jezus neveben! Szeretetben kell elni majd megtudjuk emberek vagyunk! Se a pápa se Pásztor nem tudja az oda átot 100-%ban! Bizni kell az Urban s emberségesen élni és majd ki derül mi lesz! Csak szeretetben kell elni! Másokkal jot tenni Isten dicsosegere!

2021. ápr. 2. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
A reinkarnációra semmi utalás a Bibliában.
2021. ápr. 2. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó fej vagy, és keresztény, haladj az utadon, hogy jó keresztény legyél! Isten áldjon utadon!

*

"az Igaz Isten maga a szeretet"

de hát megmondatott:

1Jn,7-8

Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől van, és mindenki, aki szeret, Istentől való és ismeri Istent. 8Aki nem szeret, nem ismeri az Istent, mert az Isten szeretet.

*

"azt mondom pokol-menny-reikarnacio senki se tudja"

de hát megmondatott:

Lk 17,20-21.

Megkérdeztetvén pedig a farizeusoktól,

mikor jő el az Isten országa, felele nékik és monda:

Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el.

Sem azt nem mondják: Ímé itt, vagy: Ímé amott van;

mert ímé az Isten országa ti bennetek van.

2021. ápr. 2. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mi van a halál után de nem hiszem, hogy reinkarnáció. Ha van lélek, akkor az több mint egy elem amit kiveszel a távirányítóból ami elromlott és átteszed egy másikba. Nem is értem, mitől jobb alternatíva ujjá születi (főleg ha még arra sincs garancia, hogy nem állatként) mint a nagy semmi.
2021. ápr. 2. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Kitaláltál egy saját vallást, annak vagy az egyszemélyes tagja.
2021. ápr. 2. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Lehet reinkarnálódsz a világ végezetéig, aztán megítéltetsz, majd a következő teremtésben oda kerülsz ahova illesz az életeid alapján, de ezt sem lehet bizonyítani mint a többit sem.
2021. ápr. 2. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!