Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn lesz robotokkal szexelni...

Bűn lesz robotokkal szexelni a jövőben?

Figyelt kérdés
Úgy fejlődik a technika, hogy egyre élethűbb ember "másolatokat" készítenek. Ezekkel a szex és házasság nem lesz bűn? Már egy ukrán testépítő feleségül is vett egy ilyet, pedig még nem tökéletes robot, csak egy test.

2021. márc. 22. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Dettó. Ki a f*szom akar műmuffot dugni?"

Akinek nem jut igazi? :)

Ha nem lenne rá kereslet, akkor nem gyártanának belőle egy darabot se.

2021. márc. 23. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:

"Akinek nem jut igazi? :)"

Volt pár év, amikor nem volt bnőm, mégsem izgatott fel sem a műmuff, sem a szomszéd kutyája, sem a "Jóska" szaros segge, sem semmi aberráltság.

"Ha nem lenne rá kereslet, akkor nem gyártanának belőle egy darabot se."

Ezt nem vitatom. Sajnos sok az aberrált. Kérdésemmel erre akartam célozni.

2021. márc. 23. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet aberráltnak is nevezni, de ettől még tény, hogy rengetegen vannak, akiknek igényük van ilyesmire.
2021. márc. 23. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Továbbra sem vitatom, csak sajnálatos :(
2021. márc. 23. 15:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg nőnek van vibrátora, főleg a kövéreknek. Ők is aberráltak? Nekem volt egyszer kövér barátnőm, kipróbáltam milyen kövér emberrel: nem jó. A húsos barátnőm mondta, hogy vegyük már elő a vibrátorát is, mert ő azt szokta meg eddig életében. De amcsi filmekben is mindig benne van, hogy előkerül anyuka vibrátora, tök mindegy kövér vagy nem...
2021. márc. 24. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!