Vannak itt olyanok, akik személyesen találkoztak Németh Sándorral? Amennyiben igen, mi a benyomásotok róla?
#4#: "tele volt szeretettel, a zsebe meg a pénzemmel :D"
HIHIHI HAHAHA !!!!!!
Csak annyit mondok, ha N.S. valóban az Úrban, Krisztusban és Isten igazságában lenne, nem jutott volna idáig ugyanis e világ gyűlöli az igazságot és ami vagy aki az Isten igazságából van, azt elteszi az útból!!!
Tanításai sem Istentől vannak, hanem az USA "Karizmatikus nagy tanítóitól", mint. pl. Derek Prince-től, akinek vallási és hitbéli gyökerei a Pünkösdista irányzatból erednek. Ez pedig egy korai "karizmatikus irányzat". A "Karizmatikus" irányzatról bővebben máshol.
Én leírtam a saját tapasztalatomat, tetszik vagy sem.
4: Ha te meg a pénzedet tetted úgymond a zsebébe az a te dolgod, a te tapasztalatod. Nekem ehhez semmi közöm.Ha meg cinikus megjegyzés volt, akkor meg kár volt, mert nem raktam pénzt a zsebébe.
5; Hitbeli dolgaid. meglátásaid a saját ügyed, én semmi ilyesmiről nem írtam.
közeleg a vasárnap
árad a szeretet
jaj, de jó a sanyának,
nyissad csak a zsebedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!