Mostanában hallgattam néhány Németh Sándor előadást és némelyik figyelemreméltó volt szerintem. Vannak itt, akik szokták az előadásait hallgatni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 08:49
1/7 anonim válasza:
Én magam is szoktam hallgatni, jó keresztény tanítások.
Isten áldását kívánom az életedre és a családodra, szeretteidre is!
3/7 anonim válasza:
A dadogása hatott meg, vagy az, hogy három értelmes mondatot nem tud összefűzni?
4/7 anonim válasza:
Szerintem az hasznosabb lett volna, ha felteszel egy bizonyos kérdést egy bizonyos tanításával kapcsolatban, minthogy egy nagy általánosságot vetsz fel.
Szerintem tegyél fel olyan kérdést, ami megragadott az ő tanításából! Van ilyen?
6/7 anonim válasza:
#4# Szaja: "Szerintem tegyél fel olyan kérdést, ami megragadott az ő tanításából! Van ilyen?"
Na ja. hol késlekednek a kérdések, vagy csak egy nagyzolás, fellengzés, reklám volt az egész??? Hmmm
7/7 anonim válasza:
Hallgasd Meg a legvidamabb Vasarnapot, ebbol lehet kovetkeztetni mennyire jo oket hallgatni vagy nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!