Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az élet lélek nélkül is...

Az élet lélek nélkül is lehetséges?

Figyelt kérdés
Miért teremtett Isten lelket?

2021. márc. 13. 03:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szegény kicsi zigóta tán még az eukariótákról sem hallott.
2021. márc. 14. 12:31
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
14-es: Mondok egy ellenpéldát. Van a haveromnak egy 8 millió Ft-os japán robotkutyája, amit jobban szeret bárkinél és azt mondja ezt úgy megtervezték, hogy lelke van. Nem pisil, nem szarik és mindent megjegyez. Az AI miatt sikerült a haverom saját elvárásai alapján mindent megtanítani. Tényleg a "szemébe" nézünk és azt mondom ennek van lelke...
2021. márc. 14. 12:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
22. Igen ez az egyik legnagyobb kérdés, mivel ez úgy is működhet hogy erre programozzák be, azaz öntudat nincs, csak ok-okozaton alapuló impulzusra tanult válasz, már amennyire én meg tudom fogalmazni. A te tudatodat is le lehet már produkálni egy gépre de ettől még az a gép nem te leszel.
2021. márc. 14. 12:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem inkabb az az elo, amit az emberiseg, az ember tart elonek? Eleve nincs is egzakt definicionk arra, hogy mi is az az elet.
2021. márc. 14. 13:09
 25/26 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem az élő ami élő, és ez nem nagyon döntés kérdése, mert ha én úgy gondolom hogy csak én vagyok élő te ezzel lehet nem fogsz egyetérteni.
2021. márc. 14. 13:50
 26/26 anonim ***** válasza:
22.:Zsír.
2021. márc. 14. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!