Az élet lélek nélkül is lehetséges?
Figyelt kérdés
Miért teremtett Isten lelket?2021. márc. 13. 03:38
21/26 anonim válasza:
Szegény kicsi zigóta tán még az eukariótákról sem hallott.
22/26 anonim válasza:
14-es: Mondok egy ellenpéldát. Van a haveromnak egy 8 millió Ft-os japán robotkutyája, amit jobban szeret bárkinél és azt mondja ezt úgy megtervezték, hogy lelke van. Nem pisil, nem szarik és mindent megjegyez. Az AI miatt sikerült a haverom saját elvárásai alapján mindent megtanítani. Tényleg a "szemébe" nézünk és azt mondom ennek van lelke...
23/26 anonim válasza:
22. Igen ez az egyik legnagyobb kérdés, mivel ez úgy is működhet hogy erre programozzák be, azaz öntudat nincs, csak ok-okozaton alapuló impulzusra tanult válasz, már amennyire én meg tudom fogalmazni. A te tudatodat is le lehet már produkálni egy gépre de ettől még az a gép nem te leszel.
24/26 anonim válasza:
Nem inkabb az az elo, amit az emberiseg, az ember tart elonek? Eleve nincs is egzakt definicionk arra, hogy mi is az az elet.
25/26 anonim válasza:
Szerintem az élő ami élő, és ez nem nagyon döntés kérdése, mert ha én úgy gondolom hogy csak én vagyok élő te ezzel lehet nem fogsz egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!