Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Értitek már miért kell meghaln...

Értitek már miért kell meghalnia valakinek túl hamar?

Figyelt kérdés
Pl. nagymamám 8 testvéréből 3 meghalt még gyerekkorában betegségben. Ha ők nem halnak meg vagy egyik életben marad, akkor én nem születek meg, legalábbis nem ez az én lesz. Tehát pont így volt tervezve minden, hogy én megszülessek és Istent szeressem. Nekik meg kellett halniuk, megvilágosodtam.

#Isten #gyerekhalál #ezértvagyok
2021. márc. 10. 20:00
1 2
 1/11 Agnarr ***** válasza:
Szia, szerintem mindenben lehet logikát és összefüggést találni, ha mindenképpen azt akarsz látni. Én gond nélkül el tudom hinni, hogy vannak dolgok, amik egyszerűen csak megtörténnek anélkül, hogy valakinek valami terve lett volna vele.
2021. márc. 10. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd abba a gyógyszereket.
2021. márc. 10. 20:33
 3/11 Agnarr ***** válasza:
Figyelj, a logikád nem lehetetlen, és nyugodtan keress szerintem ilyen összefüggéseket, ha ezek megnyugtatnak, de ennyi erővel az is lehetséges, hogy annak idején Hitler pont azt az ürgét küldte gázkamrába, aki el akarta tenni láb alól a te ősödet, és ezzel lehetővé tette, hogy te megszüless, de nem hinném, hogy ezért el kezdenéd áldani a Harmadik Birodalmat.
2021. márc. 10. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Kelleni nem kell, csak megesik a tragédia.

Én nekem a lelkem 2 éve halott. Mégsem sirat senki, csak utál. Ez meg az öngyilkossághoz vezet. Szóval néha, az én esetemben jó is lenne egy korai halál.

2021. márc. 10. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:

A testvéreid miben haltak meg?

Vannak körülmények, amikre régen nem volt felkészült az emberiség, nem tudtak róla.

Nagybátyám korában nem volt légzés figyelő. Ő úgy halt meg csecsemőként, hogy nem vett levegőt. Ma már pár ezer forint és minden baba alá / babára baba mellé berakják ezeket.

Öcsém halva született.

Miért? Mert anyám sok mérleggel dolgozik, amikor konzervál és a cég nem biztosít nekik elszívót. (állami cég). Továbbá az idegbeteg apám mellett elég stresszes volt az életünk. A kemikáliák miatti vérszegénység mellett egy fokozott, mindennapos stressz okoz olyat, hogy a gyerek belehal, mielőtt nyomorékként egy abúziv családba megszületne.

2021. márc. 10. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok ezennel a gyakorisoknak, akik szerint az "a b u z í v" szó tilos.
2021. márc. 10. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak én nem látom ebben a kérdésben a logikát?

Ha a nagymamád hal meg, akkor nem lehetséges hogy te mint leszármazottja megszületsz, de a 3 testvérének mi köze hozzád?

Mivan ha nem az a 3 testvére hal meg, hanem másik 3? Akkor sem lehetséges a te létezésed?

Mi történt volna ha meg sem születnek?

2021. márc. 10. 23:16
 8/11 A kérdező kommentje:

"Mivan ha nem az a 3 testvére hal meg, hanem másik 3? Akkor sem lehetséges a te létezésed?"

Pontosan! Pont annak a háromnak kellett meghalnia. Anyu mondta, hogy ha az anyukájának a három testvére nem hal meg, lehet ő gazdagságban élt volna és több unokatestvére lett volna. Egész máshogy alakult volna az élete. Ebben az esetben viszont pont apuval találkozott és azért élek én. Pont úgy a jó, ahogy van az életben.

Mind a hárman gyerekbetegségben haltak meg, tüdőgyuszi vagy torokgyík.

2021. márc. 11. 16:02
 9/11 Agnarr ***** válasza:
Az teljesen biztos, hogy ha akár csak egy apró részlet másképp történik a múltban, az mindent megváltoztat, és valószínűleg nem az lennél aki, ha lennél, de attól még nem biztos, hogy ez azért alakult így, mert valaki így akarta.
2021. márc. 12. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, akinek egy tesója sem halt meg.

Mégsem és gazdagságban.

2021. márc. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!