Hogyan mentsem meg a lányom?
"étkezés előtt áldás és köszönetnyilvánítás. ... Templomba is heti háromszor járunk.Születésétől kezdve a bibliából olvastam fel neki"
Kedves kérdező troll. Az igazi vallásosok azt nem "köszönetnyilvánításnak" hívják. És a gyereknek nem "a" Bibliából "olvasnak fel" "szuletésétől fogva", és egy vallásos sosem írja csak azt, hogy "háromszor járunk templomba."
"a biblia minden szabályát betartottuk" - ó, haha
Aranyos vagy, ahogy elképzeled, hogy él egy vallásos család... a filmélmenyeid alapján, mert neked gyereked sincs.
Tudom, hogy jó szülő akartál lenni, de nagyon... nagggyon nem vagy az.
Sajnálom a lányodat.
Ha értelmeznéd a bibliát, nem csak olvasnád, tudnád, hogy a pokol egy állapot, ami csak az életben jelenhet meg, mert haállunk után újra kapcsolódunk istenhez, és átjár minket a végtelen szeretet.
Az egész gondolkodásod istenről, kifejezhetetlen mértékben istenkáromló. In keresztény vagyok, de végtelenül szégyellek. Megalázod a vallásomat, az agymosottságiddal. Isten azt akarja, hogy univerzális gondolkodók legyünk. Te még csak sima gondolkodó sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!