Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan mentsem meg a lányom?

Hogyan mentsem meg a lányom?

Figyelt kérdés
A lányom 16 éves, jó keresztény neveltetést kapott. minden reggel,délután, este családi ima. Minden étkezés előtt áldás és köszönetnyilvánítás.Templomba is heti háromszor járunk.Születésétől kezdve a bibliából olvastam fel neki a buta mesék helyett( most már szeretném hogy ő maga is kiolvassa) a biblia minden szabályát betartottuk. 2 hónapja a lányom kijelentette hogy ő nem hisz Istenben és egyéb ide nem illő szitokszókkal illette a vallást.Teljesen elhidegült tőlem és már a templomba sem akar eljönni, az ágya feletti keresztet is levette és elrejtette azóta sem találom.Nem szeretném hogy pokolra kerüljön, mitől lehet ez?hogyan térítsem vissza a helyes útra?Isten áldjon mindenkit.

2021. márc. 9. 00:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
20# arra írtam, hogy ez egy troll hülyegyerek, aki itt szórakozik, mert nincs suli.
2021. márc. 9. 16:32
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Meglátta élőben az első f@szt. Teljesen megőrjíti a nőket ebben a korban, tapasztalat. Ismerőseim így jártak 90%-ban.
2021. márc. 9. 20:15
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

"étkezés előtt áldás és köszönetnyilvánítás. ... Templomba is heti háromszor járunk.Születésétől kezdve a bibliából olvastam fel neki"

Kedves kérdező troll. Az igazi vallásosok azt nem "köszönetnyilvánításnak" hívják. És a gyereknek nem "a" Bibliából "olvasnak fel" "szuletésétől fogva", és egy vallásos sosem írja csak azt, hogy "háromszor járunk templomba."

"a biblia minden szabályát betartottuk" - ó, haha

Aranyos vagy, ahogy elképzeled, hogy él egy vallásos család... a filmélmenyeid alapján, mert neked gyereked sincs.

2021. márc. 10. 19:37
 24/25 anonim válasza:
100%
Olyan izzadt trollszag van.
2021. márc. 13. 22:33
 25/25 anonim ***** válasza:
32%

Tudom, hogy jó szülő akartál lenni, de nagyon... nagggyon nem vagy az.

Sajnálom a lányodat.

Ha értelmeznéd a bibliát, nem csak olvasnád, tudnád, hogy a pokol egy állapot, ami csak az életben jelenhet meg, mert haállunk után újra kapcsolódunk istenhez, és átjár minket a végtelen szeretet.

Az egész gondolkodásod istenről, kifejezhetetlen mértékben istenkáromló. In keresztény vagyok, de végtelenül szégyellek. Megalázod a vallásomat, az agymosottságiddal. Isten azt akarja, hogy univerzális gondolkodók legyünk. Te még csak sima gondolkodó sem vagy.

2021. márc. 17. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!