Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan mentsem meg a lányom?

Hogyan mentsem meg a lányom?

Figyelt kérdés
A lányom 16 éves, jó keresztény neveltetést kapott. minden reggel,délután, este családi ima. Minden étkezés előtt áldás és köszönetnyilvánítás.Templomba is heti háromszor járunk.Születésétől kezdve a bibliából olvastam fel neki a buta mesék helyett( most már szeretném hogy ő maga is kiolvassa) a biblia minden szabályát betartottuk. 2 hónapja a lányom kijelentette hogy ő nem hisz Istenben és egyéb ide nem illő szitokszókkal illette a vallást.Teljesen elhidegült tőlem és már a templomba sem akar eljönni, az ágya feletti keresztet is levette és elrejtette azóta sem találom.Nem szeretném hogy pokolra kerüljön, mitől lehet ez?hogyan térítsem vissza a helyes útra?Isten áldjon mindenkit.

2021. márc. 9. 00:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Persze, hogy troll.
2021. márc. 9. 05:39
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodjál meg, sehogyan sem mentheted meg a lányod!

Sőt lehet hogy 2 év múlva el is költözök otthonról. (amikor 18 lesz)

"a biblia minden szabályát betartottuk."

Hát persze! Ha te mondod! :)

2021. márc. 9. 06:41
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

A tinikorszak alapszabálya, hogy ne legyen kötelező semmi. A kötelességet rúgja fel a tini, minél jobban erölteted annál rosszabb lesz a helyzet.

Egy ilyen erős neveltetés azonban nem múlik el hiába. 20as éveiben visszatér meglátod.

A párkapcsolat idejét éli, a vallás zavarja őt ebben. Nehéz korszak jön, nézz utána az összes példának, tájékozódj hogyan vészeld át vele ezt a néhány évet amikor a hormonok felrobbantak benne. Mielött meggondolatlanságot tesztek, vagy mondtok neki.

2021. márc. 9. 07:10
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Miután tönkretetted a gyerekkorát, itt kérsz tanácsot, hogyan tedd pokollá a kamaszkorát is? Valószínűleg életre szóló traumát okoztál neki, és amiatt aggódsz, hogy ő kerül pokolra?

Amúgy szerintem is troll.

2021. márc. 9. 10:18
 15/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem dicsérd meg hogy ától függetlenül hogy sajnálatosan így lett nevelve nem hisz egy bibliának csúfolt mesekönyvnek.
2021. márc. 9. 12:45
 16/25 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem dicsérd meg hogy ától függetlenül hogy sajnálatosan így lett nevelve nem hisz egy bibliának csúfolt mesekönyvnek."

NA ezt jól megmondtad. Akkor melyik az igazi Biblia?

2021. márc. 9. 14:52
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Te ugyanaz a troll vagy, aki a póló webshopos sztorikat szokta kitalálni, meg még régebben kitalálta hogy a hisztis lánya miatt állandóan kihívják rátok a rendőrséget. Felismerem a stílusodat mostmár.
2021. márc. 9. 15:17
 18/25 anonim válasza:
100%

17.arra emlékszem de szerintem más a stílusa :D.

ez egy másik troll lesz talán.

2021. márc. 9. 15:24
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
Előbb utóbb csak mennek már ezek a kölkök suliba. Elég szomorú, hogy ezeknek ennyi csak az életük.
2021. márc. 9. 16:00
 20/25 anonim válasza:
68%
19.a lányával eggyüt mert ahogy bánik vele, nemcsoda ha 18 évesen lepattan majd..és akkor siránkozhat hogy pokolra kerül...
2021. márc. 9. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!