Hogyan mentsem meg a lányom?
Nyugodjál meg, sehogyan sem mentheted meg a lányod!
Sőt lehet hogy 2 év múlva el is költözök otthonról. (amikor 18 lesz)
"a biblia minden szabályát betartottuk."
Hát persze! Ha te mondod! :)
A tinikorszak alapszabálya, hogy ne legyen kötelező semmi. A kötelességet rúgja fel a tini, minél jobban erölteted annál rosszabb lesz a helyzet.
Egy ilyen erős neveltetés azonban nem múlik el hiába. 20as éveiben visszatér meglátod.
A párkapcsolat idejét éli, a vallás zavarja őt ebben. Nehéz korszak jön, nézz utána az összes példának, tájékozódj hogyan vészeld át vele ezt a néhány évet amikor a hormonok felrobbantak benne. Mielött meggondolatlanságot tesztek, vagy mondtok neki.
Miután tönkretetted a gyerekkorát, itt kérsz tanácsot, hogyan tedd pokollá a kamaszkorát is? Valószínűleg életre szóló traumát okoztál neki, és amiatt aggódsz, hogy ő kerül pokolra?
Amúgy szerintem is troll.
"Szerintem dicsérd meg hogy ától függetlenül hogy sajnálatosan így lett nevelve nem hisz egy bibliának csúfolt mesekönyvnek."
NA ezt jól megmondtad. Akkor melyik az igazi Biblia?
17.arra emlékszem de szerintem más a stílusa :D.
ez egy másik troll lesz talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!