Mit gondolsz erről az álomról??
De ha elvileg az ember meghal és vége akkor hogyan jelenhetett meg a dedid álmába a halott testvére? Hiszen meghalt és vége.
Szóval vagy félreértett valamit a dédid, vagy - és ami valószínűbb- csak egy sima olyan álom ami mély gyászban elég jellemző álom.
Lehet, hogy az üzenetet a dédmamád testvérének hite, vagy meggyőződése színezte, de az eset magában véve tökéletesen igaz lehet.
Ezzel kapcsolatban van egy érdekes történetem, nagyon közel hozzám, édesapám számolt be nekem a következő esetről:
Sokáig élt özvegyen, egyedül a szülői házban, esténként miután gondosan bezárta az ajtót, rajzogatott, festegetett nyugdijas éveiben az volt a kedvenc foglalkozása. Egy ilyen este megjelent előtte zárt ajtókon át egyik gyerekkori barátom, akit én jól ismertem de már régóta nem láttam.
Egy ideig előtte állt szó nélkül, aztán észrevétlenül eltünt. Édespám másnap a falubeliektől hallotta, hogy barátom az előző este meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!