Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki utálja Ferenc pápát, az...

Aki utálja Ferenc pápát, az miért utálja?

Figyelt kérdés

2021. febr. 28. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom nekem szimpi, nem tűnik bigottnak.
2021. febr. 28. 21:37
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Én is bírom, volt szerencsém élőben is látni. Ismerősöktől hallottam csak, hogy azért nem szimpi nekik mert túl liberális. Nem ragaszkodik a bibliához, mert pl nem ellenzi a melegek polgári házasságát, meg ilyenek. Meg azt is mondják hogy csak be akar vágódni, hogy hírnevet szerezzen. Ami szerintem egyáltalán nem igaz, szerintem pont ő az aki nem a hírnévért csinálja a dolgokat. Szerintem még jó is hogy alkalmazkodik valamennyire ehhez a mai világhoz, sokkal több nem hívő vagy az egyháztól elfordult személy az aki most már elkezd a kereszténység iránt érdeklődni. Saját környezetemben is látok sokszor nem hívő embereket Ferenc pápás képeket, cikkeket megosztani. Előfordult már hogy szintén nem hívő ismerőseimmel szóba jött a pápa.
2021. márc. 1. 07:56
 3/20 A kérdező kommentje:
Szóval biztos vannak hibái, de nekem is rokonszenves.
2021. márc. 1. 08:15
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Mutassatok egy embert aki hibátlan.
2021. márc. 1. 12:44
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán miért utál ember egy másikat? Főleg egy idős bácsit hogy lehet utálni. Érdekes gondolatmenet? Mondjuk én nem tudom milyen lelkivilága lehet egy utálkozó embernek, de nem is akarom megtapasztalni.
2021. márc. 1. 17:40
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
5. hát igen, még ha mondjuk a fél családot írtja ki megértem
2021. márc. 1. 18:02
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Mert pl. migránssimogató, vagy olyan helyen is kompromisszumot keres, gyárt, ahol nincs, és nem is lehet hazugság nélkül.
2021. márc. 1. 19:55
 8/20 A kérdező kommentje:
Milyen helyen keres a kompromisszumot?
2021. márc. 1. 20:30
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
A buz-avirág bíborosokat nem meri elzavarni, mert kiürülne a Vatikán!
2021. márc. 1. 21:08
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
A személyes tanácsadója is egy fiúkra vadászó bíboros: McCarrick bíboros volt, mielőtt belebukott a botrányaiba.
2021. márc. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!