Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan látod? Jól csinálom?

Hogyan látod? Jól csinálom?

Figyelt kérdés
Elmondtam a megtérő imát, gyerekként katolikus voltam, jártam templomba, most 21f vagyok, dolgozom, nem iszom, nem dohányzom, tisztességesen normálisan próbálok élni minden nap imádkozom olvasom bibliát de úgy érzem nincs felekezetekre szükségem mert Csak a pénzre mennek, átmossák az agyad, családod ellen hangolnak, ugy gondolom Isten a szívekben lakik nem kézzel csinált templomokban. Hanem bennünk él aki Az ő Fiát Az Úr Jézust befogadja abban a szent Lélek lakik. Szerintem az Úr igy is tud rólam. Amit meg szektaknak adnék úgysem osszák szet a szegényeknek hanem zsebre vágjak tiszteletet a kivételnek de a 90%a zsebre teszi. Inkább segitek a rászorulókon
2021. febr. 28. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem épp ideje megtanulnod hogy melyik kategóriába valók ezek a kérdéseid kedves Peti, mert már rohadtul unalmas hogy minden nap megkérdezed ugyanazt, és mindig rossz kategóriába teszed.
2021. febr. 28. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te beteg vagy, de nagyon. Naponta elmondod, hogy kiléptél a hitgyüliből, és jól tetted e. Nos, sanszos, hogy már valláskárosult vagy. Kérj orvosi segítséget, mert egyedül ezt nem tudod megoldani. Totálisan beleragadtál a kényszergondolatokba. Szerencsére megfelelő kezeléssel gyógyítható. Szóval irány az orvos!
2021. febr. 28. 05:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Isten nem kötelez senkit adakozásra, és nem határozza meg, hogy mennyit adj adományként Isten házának és a jó hír terjesztésének fenntartására, illetve elszámolnak azzal, mikor mire használták az összegeket, segély alapokat.

Miért mondom ezt?

(2Korintusz 9:6, 7) . . .. 7 Mindenki tegyen úgy, ahogy elhatározta a szívében, ne kelletlenül vagy kényszerből, mert Isten a vidám adakozót szereti.

2021. febr. 28. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak az a kérdés igy mikor lesz belőled tanitvány.

Tudod Jézusnak is voltak tanitványai aki pl mikor elment, személyesen Péterre bizta a juhait, hogy legeltesse őket. Lehet el kéne gondolkodnod ezen az egyház ellenességen nehogy megszomoritsd Isten Lelkét.

2021. márc. 1. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!