Hogyan kehet egy vallásossal megértetni, hogy ne vegzáljon a nézeteivel?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon vallásos munkatársam, aki megszállottan nyomatja a nézeteit. Én nem piszkálom emiatt, tény, hogy introvertált vagyok, és lelkileg nem stabil, talán pont ezeket használja ki, de én nem tudok hinni egy megfohatatlan valakiben/valamiben.
A héten már azt mondta, hogy lehet, hogy azért találkoztunk így az életben, mert Isten ezt akarta.
Vallásosak! Hogy kell veletek szemben viselkedni, hogy hagyjátok a másikat, de ne is legyen harag?
#vallás #Egymást élni hagyni
2021. febr. 21. 06:13
21/24 anonim válasza:
Ha ismernél bennünket, akkor tudnád hogy mit gondolunk erről. Isten azt mondja Tanítsd /Hirdesd/ Prédikáld az igazságot, akkor is ha megtöltesz egy termet vele, akkor is, ha kiürül általa.
22/24 qkker1 válasza:
"Prédikáld az igazságot, akkor is ha megtöltesz egy termet vele, akkor is, ha kiürül általa."
Ez hol van a Bibliában?
23/24 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, fáj az igazság látom sokaknak ;)
24/24 qkker1 válasza:
Megkérdezem mégegyszer, hátha most sikerrel járok:
"Prédikáld az igazságot, akkor is ha megtöltesz egy termet vele, akkor is, ha kiürül általa."
Ez hol és melyik Bibliában van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!