Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kehet egy vallásossal...

Hogyan kehet egy vallásossal megértetni, hogy ne vegzáljon a nézeteivel?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon vallásos munkatársam, aki megszállottan nyomatja a nézeteit. Én nem piszkálom emiatt, tény, hogy introvertált vagyok, és lelkileg nem stabil, talán pont ezeket használja ki, de én nem tudok hinni egy megfohatatlan valakiben/valamiben.

A héten már azt mondta, hogy lehet, hogy azért találkoztunk így az életben, mert Isten ezt akarta.

Vallásosak! Hogy kell veletek szemben viselkedni, hogy hagyjátok a másikat, de ne is legyen harag?

#vallás #Egymást élni hagyni
2021. febr. 21. 06:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Magyarázd el neki, hogy a munkahely nem templom, ha sok a felesleges szabadideje, képezze magát a szakmában.
2021. febr. 21. 09:36
 12/24 qkker1 ***** válasza:
92%
Merővéletlenségből nem JT a figura? Azokat nem lehet leállítani!
2021. febr. 21. 09:40
 13/24 A kérdező kommentje:
12#: nem, szerencsére nem, de ez a szitu sem jó...
2021. febr. 21. 10:01
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Úgy gondolom, magabiztosnak kell lenni. Szerintem az ilyen vallásos emberek azoknál próbálkoznak be, akiknél látják, hogy nem magabiztosak, mert azt hiszik, azokat könnyebb befolyásolni. Tehát ha ha megmondod neki határozottan, hogy nem érdekel a téma, akkor talán abbahagyja.

Ellenkező esetben én beszélnék a főnökkel, hogy ilyen gond van. Azért egy munkahelyen dolgozni kell, csapatban. Nem lehetnek ilyen feszültségek.

2021. febr. 21. 10:49
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és én nem vagyok vallásos.
2021. febr. 21. 10:49
 16/24 anonim ***** válasza:
33%
Bennem van figyelmesség. Én istent szolgálom. Ez a bunkó meg istenkáromlóan viselkedik. Rég látnia kéne, hogy ez neked nem gyerebe.
2021. febr. 21. 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
A kormánymédiát se tudod letiltatni.
2021. febr. 21. 17:31
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg neki kedvesen, de hatarozottan, hogy mar egy ideje mondja, teged nem erdekel ez a dolog, sot zavar, mert nem tudsz ra mit mondani - ezert szeretned, ha kerulne a temat.

Masoknak is mondja, vagy csak neked? Mar ha masoknak is, akkor ez batoritast adhat neked, beszelj a tobbiekkel elotte. De inkabb negyszemkozt mondd meg neki, es kedvesen, ne alazd meg.

2021. febr. 21. 19:00
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem tetszik a vélemény ne beszélj vele, ennyi.
2021. febr. 21. 19:04
 20/24 anonim ***** válasza:
42%

10. De mennyivel jobb és kedvesebb társaság egy ateista térítő!

"Baromságok is a vallások. Arra jók, hogy az ember magyarázza a magyarázhatatlant és reményt adjon a reménytelenségben. ez a funkciója, Isten meg Spagetti Szörny stb nem létezik. Igazad van kérdező.

És kétféle képpen lehet az ilyet elkussoltatni: Vagy megkéred nyomatékosan/elküldöd a búsba, vagy pedig elmondod a te nézeteidet, és ez bántja az övéit, az övéit sokkal jobban bántja, hogy te tudod, hogy valójában nem létezik isten, se semmi, és ezért el fog kussolni mert nem akarja majd, hogy valami betörjön a bigott nézetei közé és elgondolkoztassa."

2021. febr. 21. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!