Elkèpzelhető, h szellem van a házamban?
Erre vannak jelek is...
- amikor egyszer a rádiót felvettem 15%os hangszintre lement 4%ra.
- füst szagot érzek.
- hideg szellőt érzek (nincs nyitva semmi (ablak) és van hőszigetelés is ott.
- ez w legdurvább: egyedül voltam itthon és hírtelen ajtócsapódást hallottam. Fel volt kapcsolva a KAPCSOLÓ és amikor megtörtént a csapódás akkor 2 helyiségben is lekapcsolt a lámpa.. és a kapcsoló is le volt kapcsolva...
Help ... Valami szakértő van itt??
Ateista kidobja a rádiót,
Ateista légfrissitőt használ,
Ateista vagy megnézetné szerelővel a falakba levő vezetékeket, vagy kicserélné a villanykapcsolokat.
Kedves kérdező, ne magyarázz be mindent. Ha azt a logikát nézzük amiben hiszel, akkor pusztán a levegővel képesek lennénk profin embert őlni.
Azt tisztázzuk, hogy nem vagyok szakértő és még egyszer sem csináltam ezt de keress rá bárhol a szellemigézésre. Ezt abban segít, hogy megtudhatod, hogy mit akar tőled ez a szellem. Ha nem mered egyedül csinálni akkor hívd át a barátaidat.
DE!!!
Először biztosodj meg arról, hogy ez egy természetfeletti lény, mert ha nem akkor szörnyű vége lehet. Még valami, 1 percnél tovább ne legyél bent a szellemi körben, mert megragadja a lelkedet és átviszi a túloldalra!!!
Kérdező! Komolyan mondom, bármit csinálj, csak azt ne amit a 12-es írt! Szellemigézés? Azt még viccből se! Ha valóban van valami a házban, simán lehet valami ilyesmivel hívták be, talán nem is a kérdező, hanem még a korábbi lakók. A kérdezőt is figyelmeztetem, hogy ne csináljon ilyet és a 12-es válaszolót is, hogy ne tanácsoljon ilyet soha többé, akár komolyan gondolta, akár csak viccnek szánta!
Le lehet pontozni, nem érdekel! Imádkozni kell, nem szellemet idézni! Ha a kérdező eljutott odáig, hogy elhiszi a természetfölötti létezését, akkor higgye el azt is, hogy nem kellene szórakozni vele és ha keresztény, higgye el, hogy nem véletlenül van tiltva a szellemidézés.
Kedves kérdező és 13-mas válaszoló!
Mint ahogy elmondtam nem vagyok profi és még sosem csináltam ilyesmit. (Ha valaki nem tudná akkor én a 12-es válaszoló) Ezt nem rossz indulatból írtam, és nem akarok senkinek sem rosszat, de amiket eddig láttam (filmekből, barátaim cselekvéséből) onnan ki tudok indulni, hogy talán ez lenne a legésszerűbb döntés, hogy szellemetidézel. Persze ha nem akarod akkor imátkozhatsz nyugodtan, én csak leírtam a véleményemet erről. És mégegyszer bocsánatot kérek ha valaki szerint nem volt elfogadható a válaszom
16os de kicsit vagy még xd.
Amúgy elég balek a hittan tanárod, ilyent nem mondhatna ha hisz Istenbe:)
Próbáld meg megoldani a problémát a saját szellemi képességeddel. Segíthet a fizika, kémia, matematika, irodalom és a történelem is.
Ma már az orvostudomány is sokat tud.
Nem hagynám ki a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!