Hívők,akiknek van gyereke! Erről hallottatok már?
Figyelt kérdés
Szóval ezen az oldalon olvastam,az egyik vàlaszoló ira,hogy a 7 eves kislanyatol megkerdezte ,hogy honnan jott, vagy valami ,es a kislany azt felelte hogy a mennyorszagbol.
Es ezutan ugrott be hogy errol mar en is hallottam,hogy egy 4-5-6 eves gyereknek meg lehetnek emlekei a foldi szuletese elottrol.
Ti mit gondoltok errol? Esetleg hasonlo tapasztalat?
2021. febr. 14. 20:10
1/5 anonim válasza:
Nincs gyerekem, de én ebben semmi extrát nem látok. A gyerekek nem buták és figyelnek. Ha vallásos környezetben nevelkedett vagy ha csupán halott a mennyországról, akár tv-ben vagy bárhonnan, akkor simán kikomplikálja, hogy ő a mennyből jött. Egy 7 éves meg főleg, aki már iskolába jár. A 4-5-6 éves, az már óvodás, aki egy csomó mindent hall a közösségben és ért, gondolkodik, tanul.
2/5 anonim válasza:
Ez egy gyermeki álom, amit azért mond, mert azt hallotta, hogy az emberek az égből születnek a földre.
Ez viszont nem egyezik Isten igazságaival, az ember Földi, és nem égi származású.
3/5 anonim válasza:
Én emlékszem ovis koromra, de nem beszéltem ilyeneket és szörnyeket sem láttam.
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de már hallottam kisgyerektől, hogy ő a pókember. Most akkor lehetséges, hogy ez a gyerek valóban a házak között ingázik és ugrál? A gyerekeknek nagy fantáziájuk van és a különleges fantáziákat felverik mintha csoda lenne. Kell a hírnév.
5/5 anonim válasza:
Hallottam már én is ilyet. Sajnos még nem tapasztaltam. Általában előző életre emlékeznek, nem spirituális létezésekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!