Miért bűn az önkielégítés?
25
"Isten kepmasara lettunk teremtve! Atyaeg! Xd Imadlak titeket, egy rosszabb napon csak idenezek, elolvasom a sok agymosott kommentjeit, es jokat derulok rajtuk, egy ketto megnyilvanulas kulon dijat is erdemelne! Igy tovabb gyerekek :D"
Azt, hogy a keresztenysegben 2000 eve azt tartjak, az embert Isten a sajat kepmasara teremtette, minden alapmuveltseggel rendelkezo ateista tudja. A tortenelmunk, tarsadalmi fejlodesunk, kulturank, muveszetunk resze. En nem lennek erre ilyen buszke, hogy a gyakorin latom eloszor es vinnyogok rajta. Ehhez nem kell vallasosnak lenni.
“Borzalmas, hogy árad belőled a gyűlöletet és a káröröm. Ha véletlenül neked van igazad teológiai szempontból, akkor találkozunk a pokolban haver.”
Ezt nem én irom, hanem
a Biblia írja. A haverod meg nem vagyok. Nem gyűlöletet érzek irántatok, hanem szánalmat és mély sajnálatot. Ééés mindenki magából indul ki, te benned biztos sok a gyűlölet, de én nem érzek ilyet. :)
A Harry Potter meg azt irja, hogy letezik varazslas, akkor lehet hogy mind varazslok vagyunk 😱
Szerintem nem azok irant kene szanalmat es sajnalatot erezni, akik felnott korukra el tudtak donteni, hogy ne egy konyv mondja meg hogy hogyan eljek az eletuket.. :)
#36 "Takarodjatok már innen ateisták"
Valóban, ebből is árad a szeretve féltés...
"Takarodjatok már innen ateisták. Mit kerestek ti ebben a kategóriában?!"
Szerintem elkárhozol te önkielégítés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!