Miért bűn az önkielégítés?
Figyelt kérdés
Azt megértem meg egyet is ertek vele, hogy házasság előtt nincs szex, de az onkielegites az miert bun abban mi rossz van?2021. febr. 9. 19:57
22/42 anonim válasza:
Aki rabjává válik az a test élvezeteit hajszoló emberré válik és önközpontúvá teszi pedig mi Isten képmására lettünk teremtve nem az ördög képmására.
23/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked köszönöm az értelmes választ.
2021. febr. 12. 09:50
24/42 anonim válasza:
Ha nem szex helyett teszed szingli vagy vagy nincs ott a párod nem az, mond meg istennek én mondtam, ha pedig akar szexet az asszony és kiveret isten is kiver téged a menyből.
25/42 TotoJTD válasza:
Isten kepmasara lettunk teremtve! Atyaeg! Xd Imadlak titeket, egy rosszabb napon csak idenezek, elolvasom a sok agymosott kommentjeit, es jokat derulok rajtuk, egy ketto megnyilvanulas kulon dijat is erdemelne! Igy tovabb gyerekek :D
26/42 A kérdező kommentje:
25-ös! Mit keresel itt ha ateista vagy?! Tartsd meg magadnak a gusztustalan provokatív véleményedet senki nem kíváncsi rad.
U.i.: Én meg azok derulok jokat, hogy ti ateisták milyen nagyott fogtok koppani. :) Lesz szenvedés és fogcsikargatás.
2021. febr. 13. 18:31
27/42 anonim válasza:
Isten alaptermészete nem anyagi így a képmás szerintem nem szó szerint értelmezhető.
28/42 anonim válasza:
Fura olvasni eszt a topikot rejszolas közben
29/42 anonim válasza:
28. ilyen a transzcendentális orgazmus xd
30/42 anonim válasza:
"Én meg azok derulok jokat, hogy ti ateisták milyen nagyott fogtok koppani. :) Lesz szenvedés és fogcsikargatás"
Borzalmas, hogy árad belőled a gyűlöletet és a káröröm. Ha véletlenül neked van igazad teológiai szempontból, akkor találkozunk a pokolban haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!