Vallásosok! Elítélnétek egy ilyen homoszexuális párt? (lent)
Figyelt kérdés
Pl két fiú vagy két lány, akik párkapcsolatban vannak.
De sosem élnek szexuális életet, mert mindketten aszexuálisak (tehát nincs libidójuk).
De pl együtt élnek, főznek, tanulják a Bibliát stb.
És szeretik egymást romantikusan, de nem testileg.
Viszont összebújva is alszanak.
2021. febr. 7. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
1/17 anonim válasza:
Ha nincs közöttük testiség, akkor nem homokosok, csak jó barátok.
2/17 anonim válasza:
Ha lenne testiség akkor sem ítélném el őket.
3/17 A kérdező kommentje:
1-es láthatóan nem érti a kérdést.
2-esnek köszönöm.
2021. febr. 7. 14:23
4/17 anonim válasza:
Én értem. A homo szexuális a nevében is hordozza, hogy SZEXUÁLIS. Ha együtt laknak de nincs szex, akkor nincs bűn sem.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem érted. Olvass még többet.
Légyszi ne válaszolj erre, nincs rá szükség.
2021. febr. 7. 14:33
6/17 anonim válasza:
Nem ítélném el őket, de akkor sem, hogyha volna köztük. Nem taartok ott erkölcsben, hogy jogom volna ítélkezni efölött.
7/17 anonim válasza:
Aszexuális és homoszexuális nem lehet egyszerre, mert az aszexualitás kizárja hogy valaki homoszexuális legyen. Ismerek aszexuálist, neki nincsenek romantikus érzelmei egyik nem iránt sem. Egyébként nem, nem ítélem el a melegeket, ha szexelnek, ha nem.
8/17 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a magyarázást, mert nem érted az egészet.
Egyszerűen csak tűnj el és engedj teret másoknak.
Kösz.
2021. febr. 7. 14:49
9/17 anonim válasza:
A Biblia nem tiltja az ilyen közösséget, tehát nincs benne semmi kifogásolható.
10/17 anonim válasza:
Nem ítélném el őket akkor sem ha élnének szexuális életet, mert ha 2 ember szereti egymást nem tudom elképzelni, hogy meg tudnák álnni, hogy soha ne éljenek szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!