Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted pokolba jutok?

Szerinted pokolba jutok?

Figyelt kérdés
Pár éve jartam gyülibe, mostmár ki léptem.... Katolikus vagyok egyébként, voltam első áldozó... de ma már semmilyen vallasi kozossegbe nem jarok.... hiszek ugyan ugy... szoktam imádkozni Istenhez Mennyei Atyánkhoz az Ur Jézus Krisztus nevében. Hàlàt adok mindenert amim van.... dolgozom,,, itthon adok a rezsibe +be vásárolok, mindent meg osztok anyuval, mamával, papával, és apuval... békességbe élek, nem buliztam a virus elott sem es amugy sem sosem, nem iszok, se cigi.... de annyira nem erdekel a hit, a biblia, a vallas, egyszerűen csak jo lelkukent elek, hiszek es neha imadkozom... segiteni is szoktam ha bármelyik haver megszorul anyagilag.. remelem nem jutok pokolba ..😢😥 22 F vagyok
2021. febr. 5. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nem buliztál mert az halálos bűn.
2021. febr. 5. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 5. 19:07
 3/13 anonim válasza:
Ha nem érdekel a hit s a vallás mit érdekel ha a pokolba jutsz e vagy sem?
2021. febr. 5. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
ez most kamu kérdés?
2021. febr. 5. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom de akik visszajöttek a halálból a nagy részük fehér fényről számolt be van nagyon ritka hogy félelmetes a halálközeli élmény de az kb 1% Ha ennek megfelelően nézzük valószinű hogy a mennybe kerülsz de amúgy nem tudom
2021. febr. 5. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
nem tudjuk, de jo parszor megkerdezted mar ezeket (is)
2021. febr. 5. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párom hasonló. Tiszta, mint a friss hó. Amíg én minden gondolatommal a jó cselekvésén gondolkozom, ő pusztán csak jó lelkű és kedves. Nem igazán jár templomba, nem imádkozik, mégsem láttam még soha bűntelenebb embert. Mellette olyan vagyok, mint Mozart mellett Salieri (ha láttad az Amadeus c. filmet): bármennyire is igyekszem, van benne egy plusz, amitől ő egyszerűen más dimenzióba tartozik. Na de a kérdésedre egyértelműen válaszolva, ha te ösztönösen vagy jólelkű, az egy hatalmas adomány. Nem lényeg, hogy nem érdekelnek a szabályok (a bibliában, a hitbéli követelmények, a hagyományok). Amíg jó vagy, Istenhez méltó vagy.
2021. febr. 5. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Dicséretes, hogy olyan dolgokat teszel, amiket egy keresztény a minden napi életéhez hozzá tartozik.

A kérdés az, hogy miért teszed? Mi motivál erre?

Ha azért teszed mert szeretnél Isten előtt helyes életet élni, az jó.

Kérdezd meg magadtól, hogy minek tekinted a szavát a Bibliát? Elfogadod-e a tőle jövő útmutatásként, vagy csak néhány dolgot szeretnél tenni ezekből, vagy minden kérését, alapelveit is szeretnéd figyelembe venni?

Mert ugye azért íratta le, hogy ez vezesse azokat az embereket, akik szeretnének, az Ő vezetése alatt élni. Ha pedig így van, akkor nem csak egy két dolgot veszünk figyelembe ezekből, hanem mindent.

Gondolj bele: Egy országnak vannak törvényei. De az állampolgárok csak a kényük kedvük szerinti törvényeket tartanák be, míg más törvényeket figyelmen kívül hagynának.

Mi történne? Nyilván az ország vezetése, nem fog azért elengedni egy büntetést, mert más törvényeket betartottál. Esetleg enyhítő körülmény lehet, de legközelebb nem érvelhetsz ezzel, mert mindent igyekezni kell betartani.

Nos így van ez Isten uralmával is. Amiket lefektetett, azokat kell figyelembe venni, és nem csak némelyeket.

2021. febr. 5. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:

"Hát nem tudom de akik visszajöttek a halálból a nagy részük fehér fényről számolt be"

Ezt támaszd már alá valami statisztikával légyszi.

2021. febr. 5. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Én is filmbe láttam
2021. febr. 6. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!