Mit tegyek, ha tudomásomra jutott, hogy egy homoszexuális jár istentiszteletre a mi közösségünkbe?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 20:34
1/39 anonim válasza:
Hazudsz. Ordít, hogy kamu kérdés. Hívő ember nem tesz ki ilyen primitívséget.
Amúgy jó, ha tudod, hogy senki sem firtatja a hívő közösségben, hogy kinek milyen a nemi identitása.
2/39 A kérdező kommentje:
Egy középiskolába járunk, ott sokan tudják, hogy b*zi. Azt nem tudom, hogy a szülei tudják-e (mert velük jár oda).
2021. febr. 1. 20:39
3/39 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned, szabad neki oda járni. Homoszexuálisnak lenni nem bűn, az pedig, hogy az illető ezt kiéli-e és hogyan, nem rád tartozik.
4/39 anonim válasza:
A reformátusok elég modernek és nyitottak náluk belefér az ilyesmi.
5/39 anonim válasza:
Kérdező, nem lehetsz ennyire prosztó. Mit okoz neked ott az a szerencsetlen? Esküszöm nem értem az ilyen embereket. (nem, nem vagyok homoszexualis, de ez annyira abszurd kérdés, hogy nem tudtam ellenállni a válasznak).
6/39 anonim válasza:
A kérdésed így indul, "mit tegyek"?
Tudod mit? Mondjál el egy miatyánkot és ne foglalkozz azzal, ami nem tartozik rád!
7/39 A kérdező kommentje:
5-ös: református vagyok és NEM fér bele az ilyesmi. A legalapvetőbb erkölcsi normákat rúgják fel. DE MINEK JÖN AZ ILYEN ISTENTISZTELETRE???
Ezt olvasd el, ha tényleg érdekel a református álláspont:
2021. febr. 1. 21:04
8/39 anonim válasza:
Tégy jót felebarátoddal mondá az úr , tehát verd ki neki :)
9/39 anonim válasza:
Én lánykecskéket dugok az még belefér ugye ?
10/39 anonim válasza:
8
Rengeteg református meleg lelkész van. Senkit sem érdekel már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!