Mikor kezték a fenyőt bevinni a házba és karácsonynak nevezni azt a napot?
30.A hazugháromságban milyen isten van."A világ istene aki megvakitotta a hitetlenek elméjét"
A kérdést irogassad addig amíg kiirod főkérdésbe.
És edgár ismét bemutatta, hogy hogyan kell eljutni a fáktól a Háromságig 😂😂😂😂😂
Bár inkább sírni kéne, hogy ilyen elmebetegek szabadon szaladgálnak.
34. Nagyon figyelmetlen vagy kedves Elek mert ha nekem beszóltal hamarabb a 27.bejegyzőnek kellet volna be szólj mert ott a 68%-os barátód kezte a kéretlen szavakat mert ő amiből él azt Szegi meg.
Úgy,hogy Elek szívd vissza a 34 bejegyzésedet és szólj be a 27-nek.
Amenyibe nem teszed meg,hagyd el a kérdésemet,mert jelentés szaga van.
edgár, szoktál fával tüzelni vagy sem? Miért térsz el folyamatosan a kérdéstől? Hát ennyire nem veszed figyelembe az oldal szabályait? Azt hiszed, mert egy román vagy, rád semmi szabály nem vonatkozik? Meg miért uszítod az embereket egymás ellen? Miért kell szítani a feszültséget mindig, hergelni a hozzászólókat, hogy szóljanak be egymásnak?
Ennek nagyon jelentés szaga van, nem helyes amit te művelsz edgár.
36.Előbbször is te szóltal be a 27-ben"ördögtorony" ezzel mar a főkérdésről a témát el is ütötted.
Továbbá te vagy az aki Eleket ellenem izgattad az ördögtorony-szoval.És ezzel a gunyolodással te sértetted meg a szabályt amint mar irtam.
Továbbá a jogtalan kérdéseddel ami helyett csak felelethetnél nem jogos.Hogy is kèrdezed,hogy én mivel tüzelek,mire írjak az őrtornyot?stb
"Miért kell szítani a feszültséget mindig,hergelni a hozzászolokat,hogy szóljanak be egymásnak"
Te vagy pontosan,hogy a témárol le térsz és a kèrdésen kívűl mellébeszélsz és gunyolodsz,hogy 1-2 Szemelyt magad mellé állítva végbevigyétek a cinikus terelést,gunyolodást.
Pld.27 bejegyzés."ördögtornyot mire írjak,bútoraid miből vannak,'azt kèrdezem egyebkent tüzelsze fával'/28bejegyzés:WC papír is fából van"
21."Hat a szektások szerint mar itt a vég"
15.A főkérdést mellőzve"nem ez volt a kérdés,hanem az,hogy te Tüzelsz fával' vagy sem?"
A fentiek szerint ezek a beszólások engemet dicsérnek?
Nem baj csak csináljad mert ha a GYIK miattad nem lepik én lépek ha kell a GyIK-en kívűl is ha kell az audiovizuális-etikai intézmébyhez.De remèlem,hogy a GYIK szeretne,hogy az oldal úgy müködjön ahogy beindította és tesz is érte.
36#
Már megválaszolta: 15."Tüzelsz fával?"Nem vagyok őslakó.
Tehát ez az elmebajos őslakónak mondja azt, aki fával tüzel. Nem kicsit aljas és szemét.
39A feleletet reg befejezted holott csak háritottál és gunyolodtál.A GYIK minőséget gyalázod de remélem észrefogja venni.
Én is a kérdést megerőszakoltnak de befejezettnek tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!