Mikor kezték a fenyőt bevinni a házba és karácsonynak nevezni azt a napot?
Unokáim? Hát a szektások szerint már lassan itt a vég, minek ennyire előre tervezni? :D
Hány világvégét is jósoltatok meg?
Amúgy áruld már el, hogy minek ültetne bárki fenyőt a mezőgazdasági termőterületére, ha azt nem tudja eladni, nem tud vele semmit se kezdeni? Szívjóságból, hogy az oxigént termelje?
Nem az a lényeg hogy miért ültették, hanem hogy már ott van és része az ökoszisztémának akárhogy nézzük, én nem erre értem lényegében, csak hogy az a fa ott van és a kereszténység a legnagyobb vallás így nem 1 fáról van szó.
De ha mindenki kivágna csak 1 fát mi történne? az csak 1 fa..
15."Tüzelsz fával?"Nem vagyok őslakó.Külmben írd ki főkérdésben.
"Ezeket a fenyőket nem erdőségből vágják"Én is láttam a búza földön kombájnozzák.
Itt a kérdés az,hogy erdők letarolása helyett a fenyőt szárazon az ablakon kelle kidobni vagy kivinni az erdőbe és a hiányokat beűltetni vele.
De te ezt úgy sem érted mindhogy egyebet sem.
Hány fát pusztítottál el idáig és hanyatt töltettel?
Magyarországon nem nagyon van őshonos fenyőerdő, miről beszélsz megint edgár?
Azt kérdeztem egyébként, hogy tüzelsz fával? Az ördögtornyot mire nyomtatják? Az amire nyomtatják, miből készül? A bútoraid miből vannak?
27.Amiota irogatsz csak felelőtlen dolgokat írsz és tereled a témát,és kérdezgetsz de nem írsz ki kérdést.
A GYIK.szabályait rendre sérted,nem is tudom,hogy vagy még megbízott.
"Magyarországon nem nagyon van őshonos fenyőerdő"Aki nem ismeri annak nincs.
"Az ördögtornyot mire nyomtatják".Arra amire azt a jegyzőkönyvet kéne írjak amièrt a fát használod bálványként hamis imádatra,Útánna eldobod ahelyett a fölben hagynád.
Külömben az ördögháromságot mire írjatok ami mérgezi a társadalmat tisztitótűz,inkvizíció szabályai,fegyverek megáldása és meg százzával sorolhatnám.
De miért ezeket a tévtanokat nálatok senki nem ismeri nem is olvassa,csak nehány hangadó mint te.Ma mar mindenki olvasa a bibliát és azt ami belőle igazolva van na azért üresek a templomok.
Istent ördögnek titulálni elég súlyos dolog, a legnagyobb káromlás, ezzel azért vigyáznék a helyedben, mert saját kárhozatodra teszed.
De továbbra is áll a kérdésem, tüzelsz fával? Mire nyomtatják az őrdögtorony újságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!