Miért érte/éri ennyi atrocitás a zsidókat? Nagyon sokan "utálják" őket a mai napig. Miért van ez?
Mert mindig más országokon élősködnek. És hatalmas pénz van mögöttük ezért úgy tudják irányítani az emberek gondolkodását pl a sajtó által, hogy elhiggyék, ők a szegény üldözöttek. A saját zsidó értékrendet, kultúrát terjesztik ezekben az országokban és nem teszik magukévá az ország saját kultúráját. Kvázi kitúrják az őslakosokat.
Persze nem a mezei zsidókra gondolok, sok ismerősöm van, akik zsidók és nagyon jól megvagyunk egymással.
A múltkor valami angol mukival utaztam a vonaton, és ő is azon csodálkozott, hogy a külföldi média valami rasszista bandának mutat be minket, ehhez képest még senkitől sem hallotta, hogy baja lenne az ázsiaiakkal, latinokkal, négerekkel, stb, csak a cigányokat meg zsidókat szidja mindenki.
Elmagyaráztam neki, hogy nem az a bajom a darázzsal, hogy csíkos, hanem az, hogy csíp.
Ókorban: mert kis nép voltak, sok nagy között, olyan területen, ahol mindenki keresztül-kassul járkált, amit rengeteg nagyhatalom meghódított, elvesztett, visszahódított, szóval rendszeresen mentek a háborúzások, aminek ők ott ültek a közepén, hol a hódítók ellen harcolva, hol az új hódítók mellett az éppen regnáló hódító ellen, vagy már meghódítottan egyedül lázadozva, felkelve.
Középkorban: a katolikus egyház vezette be a zsidóüldözés, most már nem mint adott területért, a terület feletti hatalom miatti harcot, hanem mint vallásüldözést. Inkvizíció, az "ők ölték meg Jézust" dogma, a vérvádak (amikkel eredetileg pedig pont a korabeli keresztényeket üldözték a rómaiak, ők meg amint hatalomra jutottak, ügyesen átvették ezt az eszközt), a pestisekért, járványokért őket okolták, stb. Ezzel a hívő Európa szerte sikerült megalapozni a zsidó-ellenességet, megteremtve a kellő táptalajt minden későbbi atrocitásnak.
Az újkorban: Miután a kat. egyház megteremtette ennek a hagyományait Európában, azóta ha valakinek kellett valamilyen jól körülírható ellenségkép, akkor kéznél volt, már megvoltak a hagyományai. Ráadásul a zsidók rendre elszigetelve, elkülönülve éltek, jól felismerhetően, ezért igazán kézre estek. Pénzügyi sikereikkel szintén jól rá lehetett erre játszani.
Később aztán Európából sikerült ezt a szép hagyományt tovább terjeszteni, pl. az arab világban sem volt egészen a legutóbbi időkig jelen a zsidó vallás üldözése (sőt, testvér népként tekintettek rájuk), ez a nagy zsidóellenesség is csak a 20 században terjedt el, mikor leginkább Izrael miatt politikailag is egymással szembekerültek, és szembesültek vele (pl., náci német szövetségeseik által a II. vh-ban), hogy ez mekkora "piac".
Amúgy lokálisabban más területeken más helyi sikeres kisebbségek ellen is megtalálod ugyanezeket az ellenségeskedéseket, a törökországi örményekkel szemben, a vietnami kínaiakkal szemben, az iszlám világon belül az izmaelitákkal szemben ennek ugyanúgy megvolt a maga hagyománya, csak ott nem vette fel a zászlajára egy világvallás ezen csoportok üldözését, és nem terjesztette ezt el a világban, így megmaradt lokálisnak.
A világon két ősi kultúra maradt fenn napjainkig: a kínai és a zsidó. A zsidók nagyon ügyelnek, hogy ne keveredjenek más népekket. Ennek az az előnye, hogy a genetikai állományunk a leltisztább, a legkevésbé "beteges", "korcsosúlt". E miatt is sokkal jobbak, szinte minden területen: nézd végig a Nobel-díjasok listáját, a többsége zsidó. Henry Bergson, Einstein, Szilárd Leó, Kertész Imre, stb. Hogy "jobban" gondolkoznak, fejlettebb az IQ-juk az is mutatja, hogy talpraesettek a gazdaságban: gyakorlatilag uralkodnak.
Ha ennek csak a fele is igaz, akkor ki ne utálná őket?! Mindenki. Kit nem zavarnak? Az okosabb nyer, minket pedig "átb@sznak"...
Hajrá utáljuk egyik legtiszteletreméltóbb népet, amely az irodalomban, a tudományokban, a gazdaságban megalapozta az európai kultúrát, az "európaiságot"! Még az az apró mozzanat is nekik köszönhető, hogy van identitás-tudat, első számú személyiség ("én"). Ugyanis tőlük vettük át, és dolgoztuk ki...
De "s akkor mi?" Utálni kell, mert "zsidok".... :(
"ne keveredjenek más népekket. Ennek az az előnye, hogy a genetikai állományunk a leltisztább, a legkevésbé "beteges", "korcsosúlt"
Aki nem aludta végig a biológia órákat, az tudja, hogy pont a beltenyésztés miatt lesz az állomány beteges meg korcsosult, és nem a keveredés miatt.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha szerinted az antiszemétizmus természete a gyávaság, akkor minek tudható be az, hogy ezeknek a gyáva embereknek másokkal nincs bajuk, csak a zsidókkal?
Korrupt politikusok, adócsalók, karvajtőkések, uzsorások, ezekről a szavakról mindenkinek a zsidók jutnak az eszébe, és lehet szépíteni a dolgot reggeltől estig, ez akkor is így van.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
Ezt a részt én is olvastam egy holokamus könyvben, jót nevettem rajta. Meg azokon a történeteken is, hogy napi hány ezer zsidót égettek el gázkamrákban. Aztán valaki utánaszámolt. A II. VH végére 8 millió zsidónak kellett volna elégnie a krematóriumokban.
Na lényegnél is vagyok. Vajon miért utáljuk őket? Mert nemrég még a MÁV-ot perelték volna be, mert a háborúban az ő vagonaikkal vitték ezeket a szerencsétleneket a táborokba... (no comment)
Mert egy ilyen kis országtól tömegesen követelik a kártérítéseket, mint mi vagyunk. 150 év múlva is fizetni kéne egy - hiteles dokumentumokkal máig nem alátámasztott - esetleges holokausztért?
Mert ha nem tetszik nekem egy ember és az véletlenül zsidó, akkor én már csakis rasszista lehetek?!
Na emiatt van már tele az én t*k*m is a zsidókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!