Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyország egy tündérmese...

A mennyország egy tündérmese azoknak, akik félnek a sötéttől? A Biblia a gyáváknak való? Azért hiszünk ebben, mert örök életet kínál nekünk?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 18:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Azért, mert nem akarnak szót fogadni neked. És te meg nem fogsz belőlük csinálni automata robotot, hogy miattad jók legyenek. Ezért nekik kell jónak lenniük. Szerinted az jogos, hogy azok a bűnös városok amiket nem pusztítasz el az jó, hogy megölnek ártalmatlan gyerekeket és nőket? Mert ez miatt fog előfordulni ha nem pusztítod el őket meteorokkal szerintem."

És az miért lesz jobb, ha én öldöklöm halomra az embereket?

2021. jan. 26. 04:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem a mennyország miatt hiszek Istenben. Bár sokkal jobb érzés lesz a mennybe kerülni, mint a pokolba. Szerinted melyik lehet a jobb érzés?! Na ugye!

Azért hiszek Istenben, mert ő előbb szeretett engem, mint én őt. Meghalt értem, és érted is. Kell ettől több ok hogy ne bízzak benne?!

2021. márc. 21. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!