Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyország egy tündérmese...

A mennyország egy tündérmese azoknak, akik félnek a sötéttől? A Biblia a gyáváknak való? Azért hiszünk ebben, mert örök életet kínál nekünk?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 18:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Küldhetek linkeket neked ami nagyszerűen leírja a válaszokat? Sajnos még nem vagyok elég jó hitvédelemből. A link jobban megtudja magyarázni neked, mint én.
2021. jan. 24. 19:52
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

1.nem

2.nem

3."talán" vagy "is"

2021. jan. 24. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
11.:Ha valaki beszél a másikkal valamiről,akkor nyilván azért tesszi,mert az ő véleményére kíváncsi,nem másokéra,amit mások írtak le róla,mert az nem a saját véleményén alapszik,hanem másén.
2021. jan. 24. 20:05
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor ignorál.
2021. jan. 24. 20:24
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ha te isten volnál "kedves" harcos ateista, akkor mit tennél azokkal a városiakkal akik nem képesek szót fogadni a teremtőjüknek és továbbra is ölik egymást, és aztán elmennének egy másik országba ártalmatlan embereket ölni a kereskedelem miatt? Ha nem lépnél közbe, akkor azok a bűnös városiak mindenkik lemészárolnának."

Mindenkit biztosan nem, mert akkor nem maradna, aki megvegye a portékájukat, és éhen halnának. Szóval hagynám őket ténykedni, mert ha nem jól viselkednek, úgyis megkapják a méltó büntetésüket.

2021. jan. 25. 03:03
 16/22 A kérdező kommentje:
És milyen katasztrófát csinálnál ha nem fogadnának neked? Ha nem tennél semmit, akkor a fél város elfog menni egyszer máshová pusztítani. Fél város = sz*jházik, lop, káromkodik. Hiába mondja a másik isten, pl. te, hogy térjetek meg, nem akarnak. Ezért mit fogsz csinálni? Nem akarsz belőlük robotokat csinálni, hogy automatikusan jók legyenek, az nem igazi.
2021. jan. 25. 07:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Semmijet. Miért kellene katasztrófát csinálnom?
2021. jan. 25. 10:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem akarnak szót fogadni neked. És te meg nem fogsz belőlük csinálni automata robotot, hogy miattad jók legyenek. Ezért nekik kell jónak lenniük. Szerinted az jogos, hogy azok a bűnös városok amiket nem pusztítasz el az jó, hogy megölnek ártalmatlan gyerekeket és nőket? Mert ez miatt fog előfordulni ha nem pusztítod el őket meteorokkal szerintem.
2021. jan. 25. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. A tanítások miatt kezdtem el hinni. Akkor is hinnék, hogyha nem lenne mennyország.

Amúgy nincs olyan, hogy valaki nem "jó hitvédelemből". Nem is kell megvédeni a hitet úgy ahogy te gondolod.

2021. jan. 25. 12:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem. Én speciel nem hiszem el, hogy csak ez a xar világ van. Én úgy gondolom, hogy valami nagyon szép van valahol, amit tényleg az Isten teremtett. Ahogy mondta most a pápa: "Miért akarunk egy beteg világban egészségesnek nevelni bárkit is." Sokan csak azt látják, hogy minden rendben, minden hepi. Nekik jó ez a világ, ők úgy látják mindenki boldog.
2021. jan. 25. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!