Az állatoknak van lelke?
"A vezető evolúció-hívő tudósok is elismerték ezt mára:"
Epedig az egyetlen forrásod egy, a nevéből ítélve feltehetően adventista (evolúciótagadó) kiadó 1995-ös cikke. Gondolom így nevezték a hetednapi adventista egyház vagy a keresztény advent közösség kiadóját régen.
Egyébként az általam nyitott topikban, (7-8 és 9. komment), meg lett cáfolva a hamis állítsod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Igen, olvastam a hatalmas cáfolatokat. Idézem a legalátámasztotttabbat:
"Simpson olyannyira nyilvánvaló ténynek látja az evolúciót, mint a Napot fenn az égen."
Ez igen, ez így tényleg tudományos tény. És ha Pombe nektek leírja ezt, akkor ti vakon beveszitek. Csakhogy a természettudományos igazolás kissé más módszereket takar:)
Sejtettem, hogy bele fog kötni az evolúció és a fejlődéstan különbségébe. Legalább terelhette a szót szegény. Na megyek, megint rommá cáfolom. Olyankor eltűnik pár hétre
" tudományosan elfogadott, hogy az emberek a majmokból fejlődtek ki. Ezt azt hiszem manapság a kereszténység sem vitatja."
Tévedsz. Az igazi kereszténység a Bibliának hisz, ami kizárja az evolúciót.
"Az igazi kereszténység a Bibliának hisz, ami kizárja az evolúciót."
Hát nem tudom, II. János Pál nekem igazibb kereszténynek tűnik nálad.
"Hát nem tudom, II. János Pál nekem igazibb kereszténynek tűnik nálad."
Biztosan így van, ha nem a Bibliát veszed alapul. A Bibliában viszont nem találod meg sem a pápaság intézményét, sem a cölibátust, és még sorolhatnám.
"sem a cölibátust"
Akkor Pál és Jézus is nős férfiak voltak? Vagy Keresztelő Szent János is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!