Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az állatoknak van lelke?

Az állatoknak van lelke?

Figyelt kérdés
ez tudományosan elfogadott, hogy az emberek a majmokból fejlődtek ki. Ezt azt hiszem manapság a kereszténység sem vitatja. De ha az ember majomból fejlődott ki, akkor a majomnak is kell hogy legyen lelke, ha a majomnak van a többi állatnak is, ha az állatokban van a baktréiumoknak is kell hogy legyen, hiszen az állatok azokból fejlődtek ki és ha a baktériumoknak van akkor a növényeknek is van az emlegetett ok miat...
2021. jan. 19. 08:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"A vezető evolúció-hívő tudósok is elismerték ezt mára:"

Epedig az egyetlen forrásod egy, a nevéből ítélve feltehetően adventista (evolúciótagadó) kiadó 1995-ös cikke. Gondolom így nevezték a hetednapi adventista egyház vagy a keresztény advent közösség kiadóját régen.

Egyébként az általam nyitott topikban, (7-8 és 9. komment), meg lett cáfolva a hamis állítsod:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

2021. jan. 20. 13:29
 22/38 anonim ***** válasza:
*Erre pedig
2021. jan. 20. 13:29
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

Igen, olvastam a hatalmas cáfolatokat. Idézem a legalátámasztotttabbat:

"Simpson olyannyira nyilvánvaló ténynek látja az evolúciót, mint a Napot fenn az égen."

Ez igen, ez így tényleg tudományos tény. És ha Pombe nektek leírja ezt, akkor ti vakon beveszitek. Csakhogy a természettudományos igazolás kissé más módszereket takar:)

Sejtettem, hogy bele fog kötni az evolúció és a fejlődéstan különbségébe. Legalább terelhette a szót szegény. Na megyek, megint rommá cáfolom. Olyankor eltűnik pár hétre

2021. jan. 20. 13:35
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Hú gyerekek, hogyan hihettek Pombe-nak? Elképesztően nem érti a törzsfejlődés lényegét
2021. jan. 20. 13:44
 25/38 anonim ***** válasza:
Évek óta nem sikerült megcáfolnod az evolúciót. Te csak azt hiszed, hogy ha a kreacionista érveket hozod, akkor cáfolsz. Olyan vagy, mint Jehova tanú, akik azt hiszik, hogy ha az Őrtoronyt idézik, akkor cáfoltak egy érvet. Mindketten tévedtek.
2021. jan. 20. 15:18
 26/38 anonim ***** válasza:
Egyébként ismét érkeztek reakciók az új hozzászólasaidra, a linkelt kérdésem alá!
2021. jan. 20. 17:59
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

" tudományosan elfogadott, hogy az emberek a majmokból fejlődtek ki. Ezt azt hiszem manapság a kereszténység sem vitatja."

Tévedsz. Az igazi kereszténység a Bibliának hisz, ami kizárja az evolúciót.

2021. febr. 1. 18:02
 28/38 hollófernyiges ***** válasza:

"Az igazi kereszténység a Bibliának hisz, ami kizárja az evolúciót."

Hát nem tudom, II. János Pál nekem igazibb kereszténynek tűnik nálad.

2021. febr. 1. 19:50
 29/38 anonim ***** válasza:

"Hát nem tudom, II. János Pál nekem igazibb kereszténynek tűnik nálad."

Biztosan így van, ha nem a Bibliát veszed alapul. A Bibliában viszont nem találod meg sem a pápaság intézményét, sem a cölibátust, és még sorolhatnám.

2021. febr. 1. 21:32
 30/38 anonim ***** válasza:

"sem a cölibátust"

Akkor Pál és Jézus is nős férfiak voltak? Vagy Keresztelő Szent János is?

2021. febr. 1. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!