Milyen eseményeknek kell bekövetkezni, hogy a hívők azt mondják, hogy nemsoká itt a vég?
Figyelt kérdés
Ugye, az le van írva, hogy az utolsó időkben érdekes együttállások lesznek és minden felborul. Pl. most volt az együttállás, ami Jézus idején is lehetett. De ha vesszük szegény horvátokat, dúl a koronavírus, mellé kapnak még romboló földrengést és most hideget. Meg délen minden lefagy. A madarak teljesen eltűntek, hiába rakok ki magokat, tavaly cinke annyi volt, hogy nem tudtam megszámolni. Szerintem Isten elhívta már a madarakat. Nagy a titkolózás a világban és én azon csodálkozom nem veszi észre senki. Lehet Noé idején is így voltak, Jé cunami! Megmondtam fiam, hogy nincs ilyen hogy 40 napig esik, hülyegyerek... De mégis volt, csak nem vették észre. Szerintetek most is ilyen sötétek az emberek, nem látnak a szemüktől?2021. jan. 18. 17:46
1/4 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor úgy kezdtünk hogy majdnem kitört a 3. világháború, aztán leégett Ausztrália, jött a COVID. Nem lett vége a világnak. El kellen engedni már ezt a dolgot. 2000-ben meg 2012-ben is röhejes volt, mostanra meg már marha unalmas az állandó világvége kiáltás.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez az, 2012-től egyre szarabb. Ez a borzasztó, hogy csak rosszabb lesz és a végén imádkozunk, hogy bárcsak legyen vége a szenvedésünknek. Ez, hogy a madarak eltűntek, ez már nekem a vég. Milyen világ ez, egy néma, halott bolygó.
2021. jan. 18. 18:03
3/4 anonim válasza:
Hát én nem igazán tudom miről beszélsz a madarak kapcsán. Felhívnám rá a figyelmedet hogy az őshonos madarak nagy része délre vándorol télen melegebb helyekre. Hát ha te véget akarsz vetni neki lelked rajta, én szeretek élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!