Keresztény banda. Tényleg olyan nagy baj, hogy az énekes bal fülbevalót hord keresztény létére, miközben heteró? Mit válaszolnátok annak a tagnak aki írta, hogy tilos fülbevalót hordani? Főleg ha egy másik tag szerint aki fülbevalót hord az meleg?
Még a banda sem ír vissza nekem, nem hogy az énekes :D amúgy olvastam egy kérdés oldalon, hogy volt/van barátnője. [link]
bocsánat az angol szóért, így dobta ki :D
"Mert azt írtad, hogy egy random hozzászóló írta, hogy heteró az énekes, és +hiteltelen forrásokat írt."
Nem értem továbbra se, hogy ebben hol a hiba. Van egy gyakori szerű angol oldal és valaki válaszolt egy kérdésre, miszerint hetero. Honnan tudja? Ezen az oldalon is töménytelen mennyiségű hülyeséget leírnak naponta, azért ezeket nem veszem kész ténynek. Kicsit naivnak tűnsz, de te se tedd, ennyire hiszékeny ne legyél.
Amúgy én se állítottam, hogy meleg, csak felvetettem, hogy lehet az. Meg jellemzően hetero férfiak nem hordanak fülbevalót. Ettől még előfordul, csak nagyon nem jellemző.
"Arra akarok rájönni, hogy a heterók miért hordanak fülbevalót?"
Akkor miért nem ezt írtad ki a kérdésbe? Meg ennek mi köze a valláshoz? Mert semmi láthatóan.
Jack Sparrows egy modern képzelet szülte karib-tengeri kalóz. A Disney stúdióban így képzelték el, ezért így néz ki. Remélem, hogy nem akarsz bármilyen valós párhuzamot húzni erre :D
Nyakláncot férfiak is hordanak évezredek óta, keresztény kultúrkörben is. Ez miként kapcsolódik a kérdéshez és a kérdésben szereplő lehetségesen meleg énekeshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!