Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény banda. Tényleg...

Keresztény banda. Tényleg olyan nagy baj, hogy az énekes bal fülbevalót hord keresztény létére, miközben heteró? Mit válaszolnátok annak a tagnak aki írta, hogy tilos fülbevalót hordani? Főleg ha egy másik tag szerint aki fülbevalót hord az meleg?

2021. jan. 16. 23:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Még a banda sem ír vissza nekem, nem hogy az énekes :D amúgy olvastam egy kérdés oldalon, hogy volt/van barátnője. [link]

bocsánat az angol szóért, így dobta ki :D

2021. jan. 18. 10:28
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen, hát az answers.com rendkívül hiteles forrás. Kíváncsi lennék, hogy mire alapozva írják. Lehet csak egy olyan hozzászóló írta, min te, aki kényszeresen bizonygatni akarja, hogy hetero.
2021. jan. 18. 11:29
 23/30 A kérdező kommentje:
Akkor te nem is vagy te keresztény mert igazából bárki írhatja hogy keresztény vagyok. Még Richard Dawkins is írhatja ennyi erővel.
2021. jan. 18. 11:37
 24/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezt nem értem. Dawkins miért vallaná magát kereszténynek? Számos könyvet írt a keresztények ellen, számtalan előadást tartott a keresztényég ellen, miért vallaná magát kereszténynek?
2021. jan. 18. 11:42
 25/30 A kérdező kommentje:
Mert azt írtad, hogy egy random hozzászóló írta, hogy heteró az énekes, és +hiteltelen forrásokat írt. Remélem érted. :) mindenki hazudik aki nem hazudik az hazudik, tehát te is hazug vagy. :D nem gondolom ezt amúgy komolyan, csak példa. Arra akarok rájönni, hogy a heterók miért hordanak fülbevalót? Még olyan is hord akinek van barátnője. NŐJE.
2021. jan. 18. 11:46
 26/30 anonim ***** válasza:

"Mert azt írtad, hogy egy random hozzászóló írta, hogy heteró az énekes, és +hiteltelen forrásokat írt."

Nem értem továbbra se, hogy ebben hol a hiba. Van egy gyakori szerű angol oldal és valaki válaszolt egy kérdésre, miszerint hetero. Honnan tudja? Ezen az oldalon is töménytelen mennyiségű hülyeséget leírnak naponta, azért ezeket nem veszem kész ténynek. Kicsit naivnak tűnsz, de te se tedd, ennyire hiszékeny ne legyél.

Amúgy én se állítottam, hogy meleg, csak felvetettem, hogy lehet az. Meg jellemzően hetero férfiak nem hordanak fülbevalót. Ettől még előfordul, csak nagyon nem jellemző.

"Arra akarok rájönni, hogy a heterók miért hordanak fülbevalót?"

Akkor miért nem ezt írtad ki a kérdésbe? Meg ennek mi köze a valláshoz? Mert semmi láthatóan.

2021. jan. 18. 11:53
 27/30 A kérdező kommentje:
Divatból, menőzésből? Tegyük fel, hogy Jack Sparrows valódi lenne. És ő hord ilyen nyakláncokat és fülbevalókat. Pedig volt már rengeteg nője. :D szerinted ő homo? Mi a helyzet a dj-ekel akik dollaros jeleket hordanak a nyakláncként. Szted csak a nők hordhatnak nyakláncokat? :) amúgy én nem hordok semmi ilyesmit, mert zavaró ha vmi ilyesmi hozzámér a bőrömhöz. És még gyűrűt sem szívesen hordanék ha lenne egyszer majd esküvöm...
2021. jan. 18. 11:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Jack Sparrows egy modern képzelet szülte karib-tengeri kalóz. A Disney stúdióban így képzelték el, ezért így néz ki. Remélem, hogy nem akarsz bármilyen valós párhuzamot húzni erre :D

Nyakláncot férfiak is hordanak évezredek óta, keresztény kultúrkörben is. Ez miként kapcsolódik a kérdéshez és a kérdésben szereplő lehetségesen meleg énekeshez?

2021. jan. 18. 12:13
 29/30 A kérdező kommentje:
Mert én úgy tudom, hogy a nyaklánc női szokás, hogy szépen nézzenek ki a férfiak előtt. :)
2021. jan. 18. 12:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul tudod, de van ilyen. Persze van/volt esztétikai funkciója is, de annál azért sokkal több. Ráadásul messze nem csak nők körében.
2021. jan. 18. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!