Keresztény banda. Tényleg olyan nagy baj, hogy az énekes bal fülbevalót hord keresztény létére, miközben heteró? Mit válaszolnátok annak a tagnak aki írta, hogy tilos fülbevalót hordani? Főleg ha egy másik tag szerint aki fülbevalót hord az meleg?
Nem vagyok istenkáromló.
istenkáromlás szó jelentése
istenkáromlás (főnév) Az isten nevének káromló szavakkal való becstelenítése.
Nézd, én azt se tudom, hogy ki ez az énekes, nekem nem tetszenek ezek a langyos, "keresztény" hippidalok egyébként sem. De felőlem lehet meleg. Sőt nekem az se lenne baj, hogy az. Láthatóan neked nagy problémát okoz, ha az, ezért akarod mindenáron bizonygatni, hogy márpedig hetero.
Arról viszont megnyugtatlak, hogy magamat ismerem és tudom, hogy nem vagyok meleg.
Miért akarod kérdező ennyire erősen bizonygatni, hogy az adott, senki által se ismert noname énekes nem meleg? Felőlem aztán lehet az, engem egyáltalán nem zavar.
Amúgy nem írtam azt, hogy aki keresztény, az langyi, szóval ne költsd át a szavaimat. Azt írtam "nekem nem tetszenek ezek a langyos, "keresztény" hippidalok". De a langyos alatt még csak eszembe se jutott a homoszexualitás, nekem valahogy nem e körül forog az agyam. Neked miért?
Nem tudom, hogy a heterok miért hordanak, de honnan tudod, hogy ez az énekes hetero? Felajánlottad, hogy kufircolsz vele és nemet mondott? Vagy mi alapján vagy benne ennyire biztos?
Egy keresztény is lehet meleg, mivel a hit kicsit később alakul ki az emberben, mint a szexuális orientáció.
A zene pedig ízlés kérdése, nekem langyi hippi zene. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az apostolok ilyen ócska parádékat, show műsorokat csaptak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!