Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény banda. Tényleg...

Keresztény banda. Tényleg olyan nagy baj, hogy az énekes bal fülbevalót hord keresztény létére, miközben heteró? Mit válaszolnátok annak a tagnak aki írta, hogy tilos fülbevalót hordani? Főleg ha egy másik tag szerint aki fülbevalót hord az meleg?

2021. jan. 16. 23:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Te istenkáromló vagy. Ha isten lenne annyira primitív hogy lesajnáljon, téged biztos szánna és ha ember lenne, veled nem.akarna beszélgetni.
2021. jan. 17. 19:01
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok istenkáromló.

istenkáromlás szó jelentése

istenkáromlás (főnév) Az isten nevének káromló szavakkal való becstelenítése.

2021. jan. 17. 19:08
 13/30 anonim ***** válasza:

Nézd, én azt se tudom, hogy ki ez az énekes, nekem nem tetszenek ezek a langyos, "keresztény" hippidalok egyébként sem. De felőlem lehet meleg. Sőt nekem az se lenne baj, hogy az. Láthatóan neked nagy problémát okoz, ha az, ezért akarod mindenáron bizonygatni, hogy márpedig hetero.

Arról viszont megnyugtatlak, hogy magamat ismerem és tudom, hogy nem vagyok meleg.

2021. jan. 17. 20:08
 14/30 A kérdező kommentje:
Szóval aki keresztény az langyi... vagy akár a keresztény rock zene az langyi...
2021. jan. 17. 20:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Számomra egy férfi fülbevalója olyan, mint egy nő festett haja. Pont nem érdekel. Miért kell mindig a másikat lesni és ítélkezni? Mintha bárki jobb volna. Ha már nem tetszik a kinézete, akkor máris fűt, fát, bokrok összehordunk róla? Ettől mi többek leszünk? Ez csak Istenre és rá tartozik. Istennek van hatalma arra, hogy ha valami nem jó, az változni fog.
2021. jan. 17. 22:20
 16/30 A kérdező kommentje:
Végül is Jézus és Judás is "csókolózott" és napjainkban ez már számunkra melegség, miközben ez a fülbevaló még mindig "divatos". Szóval úgy gondolom, hogy az énekes nem meleg, csak menőzésből hordja, és a divatot követi.
2021. jan. 17. 22:23
 17/30 anonim ***** válasza:
16# Nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy állandóan a másikat lessük és az ő bűneit kutatjuk. Én nő vagyok és festem a hajam, mert így tetszik. Neki pedig a fülbevaló tetszik. Kinek mi köze van bármihez is?
2021. jan. 18. 06:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Miért akarod kérdező ennyire erősen bizonygatni, hogy az adott, senki által se ismert noname énekes nem meleg? Felőlem aztán lehet az, engem egyáltalán nem zavar.

Amúgy nem írtam azt, hogy aki keresztény, az langyi, szóval ne költsd át a szavaimat. Azt írtam "nekem nem tetszenek ezek a langyos, "keresztény" hippidalok". De a langyos alatt még csak eszembe se jutott a homoszexualitás, nekem valahogy nem e körül forog az agyam. Neked miért?

2021. jan. 18. 10:08
 19/30 A kérdező kommentje:
Pedig ez a dal nem is langyi. Miért lenne az? Ennyi erővel az élet az úr című rajzfilm dal is langyos lenne. Pedig az is szuper zene, mint a Newsboys. Mert szeretném megtudni, hogy a heterók miért hordanak fülbevalót. Divat, menő? egy keresztény nem lehet meleg (Biblia szerint)
2021. jan. 18. 10:12
 20/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a heterok miért hordanak, de honnan tudod, hogy ez az énekes hetero? Felajánlottad, hogy kufircolsz vele és nemet mondott? Vagy mi alapján vagy benne ennyire biztos?

Egy keresztény is lehet meleg, mivel a hit kicsit később alakul ki az emberben, mint a szexuális orientáció.

A zene pedig ízlés kérdése, nekem langyi hippi zene. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az apostolok ilyen ócska parádékat, show műsorokat csaptak volna.

2021. jan. 18. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!