Ez pontosan mit takar? Illetve, mik ezzek, mit készített Isten az embernek?
Figyelt kérdés
„Amit szem nem látott, fül nem hallott, és ember szíve meg sem sejtett”, azt készítette el az Isten az őt szeretőknek. [Ézs 64,3; Jer 3,16]2021. jan. 6. 16:15
11/11 anonim válasza:
#8-as vagyok. Ha engem kérdezel én pl. erre vágyom, amit nem kapok meg a Földön.
Mindenki jól elbeszélget egymással, csak kedvesség létezik, semmi irigység, mindenki szegény és egyenlő. Nem kell dolgozni és kapunk enni inni, amennyit akarunk. Senki nem bánt meg, az állatokat simogathatom ahogy akarom, nem bántanak.
Mindig örülök és mindenki örül és boldog és Jézussal együtt ugrálunk és soha nem akarok aludni és erős vagyok és nincs betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!