Hogyan dicserjem meg üzenetben egy pap prédikációjat?
"Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Csak azért írok az atyának, mert múlt vasárnap 10 órási misén hallgattam a prédikációját és szeretném megköszönni az értékes gondolatokat, igazán sokat jelentett számomra!nagyon tetszett különösen az a gondolat, hogy...."
Adj neki egy melytorkost
Bár ha már nagykorú vagy biztos nem fogja érdekelni az ajánlat :/
Melyik nemhez tartozol és foglalkoztat-e a gondolat, hogy esetleg egyházi pályára lépsz? Szabad megkérdezni?
Vagy csak úgy általában tetszett? A hangja volt kellemes, vagy éppen a lelkiállapotod "simult bele" a mondanivalójába - akár akaratlanul is?
Igen gondolkoztam hogy valamilyen módon szolgálni szeretném az Urat nem csak a saját de az egyházközség életében is.
Manapság sajnos elfelejtjük értékelni a papok munkáját, pedig sokunkat közelebb visznek Istenhez. Olyan volt mintha az egész prédikáció nekem szólt volna. Az atya szavai nagy lelki mélységből húztak ki, és szerettem volna hálámat valamilyen szinten kifejezni. Nyilván nem az emberek, hanem Isten elismerését keresik, mégis kötelességemnek érzem hogy ilyen módon is támogassuk a lelkivezetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!