Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek 4 abortuszt meg...

Szerintetek 4 abortuszt meg tud bocsátani Isten?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 14:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Rossz erzes sokat sírok miattuk de egyszerűen egyedul nem bírtam volna vegigvinni mindezt egy alberletbe. Senkire se tudtam szamitani.
2021. jan. 4. 17:27
 12/27 anonim válasza:
13%
Megbocsátok.
2021. jan. 4. 17:44
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Óvszerre nincs pénzed?
2021. jan. 4. 17:53
 14/27 A kérdező kommentje:
Negativ kommentekre nincs szükségem
2021. jan. 4. 18:06
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
Pedig ha rendesen védekeznél, akkor nem történt volna meg négyszer. Meg előzni kell a bajt, nem utólag bánkódni.
2021. jan. 4. 18:15
 16/27 anonim ***** válasza:
41%
Ha őszintén megbántad, akkor igen.
2021. jan. 4. 18:21
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Jó kis kapcsolat lehet, amit az öngyilkossággal való fenyegetőzés tart össze...
2021. jan. 4. 18:48
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Egy után az ember még elhiszi a megbánást. De négy után??

Tudtad, hogy a szex következménye a gyerek?

2021. jan. 4. 19:33
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Azt írod, hogy nem lett volna pénzed. De erre írtam, hogy nem is kellett volna, mert teljesen anonim módon ott hagyható a megszületett gyermek a kórházban. Vannak kimondottan erre inkubátorok is elhelyezve több helyen.

Itt persze nem lát senki se a lelkedbe, hogy mennyire őszintén bánod, de az, hogy utána háromszor is újra elkövetted, nem vall valami túl nagy és igazán őszinte bánatra. Abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán ésszel felfogod ennek a bűnnek a súlyosságát.

2021. jan. 4. 19:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, én úgy érzem, hogy itt nem az abortusz a problémák gyökere. Itt más van a háttérben, aminek ez a szomorú kicsúcsosodása. Tudom, hogy ebből a helyzetből nehéz kiindulni, de tenned kell magadért. Dolgoznod kell azon, hogy ezentúl ne fordulhasson elő, hogy rákényszerítve érzed magad valamire, amit ennyire nem tartasz elfogadhatónak.

Miben kéne fejlődnöd, hogy tudj a saját életedről gondoskodni? Hogy ne függj másoktól, és így a döntéseid is a sajátjaid legyenek? Milyen lépéseket kell tenned, hogy ezt a változást elérd? Hol találsz olyan barátokat, akik támogatnak a keresztény életedben? Bizony, juthatsz ilyen élethelyzetbe a saját hibádból, de a gyerekkorod, a gyerekkori érzelmi elhanyagoltságod miatt is. De bárhogy is jutottál ide, most itt az ideje változtatni. Ha nem teszed, újra elő fognak jönni ugyanazok a helyzetek, amik a bűnre vezetnek.

Nagyon nehéz egy ilyen helyzetben előrelépni. Az a lényeg, hogy tegyél erőfeszítést, és ne keseredj el. Nem biztos, hogy gyorsan lesz eredmény, de ettől még amit tudsz, tegyél meg. Azzal tölteni az időt, hogy rágódsz a múlton, nincs értelme. Azon dolgozz, hogy a jövőben jobb legyél.

2021. jan. 4. 20:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!