Lehet valaki egyszerre vallás szempontjából ateista és gondolkodásilag agnosztikus?
Az ateizmussal kapcsolatosan ezt az oldalt találtam és ott a 12.-es pontban ott van az,hogy az agnosztikus ateisták azt állítják, nem tudják, hogy bármilyen isten létezik-e vagy sem, de nem hisznek egyben sem és én ezt a saját szemszögemből úgy írom le és mondom,hogy mivel az Isten vagy Istenek létezhetnek-e vagy létezhettek-e és ezért sem hiszek sem bennük,sem az ördögökben,anygalokban,szellemekben,sem más hasaonlókban,amíg nincsenek vizsgálható bizonyítékok.:
Köszönöm szépen a válaszokat :-)
A második hozzászólónak szeretném elmondani,hogy én csak kicsit tudok angolul,ez a kicsi pár szót jelent és kis személyes névmás ismereteket,én a magyar nyelv mellett a Romani Cigány Nyelv Nyelvjárásait tudom és néha jól is jön! :-)
Szeretnék Önöknek,Nektek Szerencsés Boldog Újévet is Kívánni Tiszta Szívemből Sok Szeretettel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!