Hiszel Istenben?
Figyelt kérdés
Én igen!2020. dec. 30. 12:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
56 szavazat
1/29 anonim válasza:
Nem, már kinőttem a képzeletbeli barátokból.
2/29 anonim válasza:
Nem hiszek, de a halálom előtti percekben valószínüleg megtérek s imádkozni is gyorsan megtanulok.
3/29 anonim válasza:
Hiszek, és hinni is fogok amíg csak élek.
4/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező, hogy ne beszéljünk el egymás mellet a témáról, definiáld/írdd le/jelemezd Istent. Csak hogy tudjuk, miről beszélünk.
Köszi előre is.
5/29 A kérdező kommentje:
Kedves 4. Válaszoló! Isten a megváltó. Ő teremtette a világot, elsőként Ádámot és Évát. Isten mindíg lát, és segít ha baj van!
2020. dec. 30. 13:04
6/29 anonim válasza:
12:52-es vagyok
Köszi a kiegészítés. Melyik felekezethez tartozol?
7/29 A kérdező kommentje:
... Az egész Biblia, az ő tetteiről, szavairól ír! A mennyben él! Ugye kedves 3. Válaszoló? Ezt eléggé definiáltam?
2020. dec. 30. 13:07
8/29 anonim válasza:
És melyik feleketehez tartozol?
9/29 A kérdező kommentje:
Kedves 6. Válaszoló!
Én keresztény vagyok!
2020. dec. 30. 13:11
10/29 anonim válasza:
Tehát -ha jól értelek- felekezeten kívüli kereszténynek tartod magad. Gyülekezetbe jársz-e? Miért/miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!