Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, elfogadnátok ha...

Keresztények, elfogadnátok ha a gyereket más rasszú párt választana, de szintén keresztényt?

Figyelt kérdés
Tehát ha a fiatok vagy lányotok egy kelet-ázsiai vagy néger vagy egyéb etnikumú de keresztény párt választana magának. Ha nem, miért nem?
2020. dec. 27. 08:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
etesd*
2020. dec. 27. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Nrm troll vagyok. Ez s véleményem. Én csak elmondtam.attol meg, h nem egyezik a véleményünk, nem vagyok troll. Amúgy meg a keresztények aztán pont nem a nagy toleranciarol meg az empatiarol hiresek
2020. dec. 27. 19:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Keresztény vagyok. Nincs gyerekem, de ez valami provokatív kérdés vagy mi? Komolyan ez még bárkiben is felmerül ebben a világban? Én ezt nem is értem honnan jött. Se engem, se a szüleimet nem érdekli mások etnikuma, rassza... Hogy ez egyáltalán felmerül még, az borzasztó.

És, hogy keresztény példát is hozzak, ha már ráadásul kifejezetten keresztényekről van szó a kérdésben, (ami még rátesz egy lapáttal erre az egészre): "Nincs különbség zsidók és görögök között, mert mindenkinek ugyanaz az Ura, és ő bőkezű mindazokhoz, akik segítségül hívják őt," Róma 10:12

"Krisztusban tehát nincs zsidó, sem görög, nincs szolga, sem szabad, nincs férfi, sem nő, mert ti mindnyájan egyek vagytok Krisztus Jézusban."Gal 3:28

"Mert Krisztus Jézusban nem számít sem a körülmetélkedés, sem a körülmetéletlenség, csak a szeretet által munkálkodó hit."Gal 5:6

A keresztény, keresztény bárhonnan is származzon. De, egyáltalában különbséget tenni emberek között csak a származásuk alapján, nem keresztényi. Jézus mindenkivel ugyan úgy bánt, bárki is került az útjába. Az ember ember, bármely népcsoportból is származzon.

2020. dec. 27. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Támogatnám akkor is ha más a párja hite

Nem dönthetek helyette a hit attól is függ hova születünk

2021. jan. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!