Most, hogy megtudtam, hogy már a betlehemi csillaggal is problémájuk van, inkább nem írok róluk semmit. De tény, hogy önteltek.
2020. dec. 24. 20:24
3/17 anonim válasza:
Beleképzelve magamat a helyükbe...azt gondolják hogy Isten akarata szerint segítenek az embereknek, őrzik Jehovával a szövetséget (?!?), segítenek az embereknek, hogy ők is a helyes útra lépjenek, és szeretnék tanítani őket.
Nem lehet rájuk haragudni...de biztos bosszantóak, ha nyomulnak.
Gondolom sokakat zavar a saját vallásukban, mert erősítik a bizonytalanságot ami egyébként is benne van az emberekben.
Személy szerint azt gondolom, hogy a Bibliában sok negatívan befolyásolta tanítás keveredik az igazsággal, ami eléggé megbonyolítja a helyes értelmezést, és táplálja az elágazó hitrendszereket ?!?.
2020. dec. 24. 20:45
4/17 anonim válasza:
Tájékozatlan emberek, akik teljesen elvesztették a kritikai érzéküket (ha volt nekik egyáltalán valaha...). Saját gondolataik nincsenek, hanem teljesen függnek a szervezetüktől.
Nem jó velük beszélgetni, mert buta emberek. Ráadásul felsőbbrendűnek is tekintik magukat, amit észre sem vesznek.
2020. dec. 24. 20:47
5/17 anonim válasza:
Veszélyes, elmebeteg szekta.
2020. dec. 24. 20:50
6/17 anonim válasza:
Elmebeteg?
2020. dec. 24. 21:52
7/17 anonim válasza:
Ha ti elméjükben betegnek nevezhetitek azokat, akik kilépnek a szervezetből, akkor ez visszafelé miért zavar titeket?
2020. dec. 24. 23:13
8/17 anonim válasza:
Szekta mint minden vallás
2020. dec. 25. 09:43
9/17 anonim válasza:
Szerintem az, hogy Jehova tanúi miként viszonyulnak a szervezet elhagyókhoz, mindent elmond róluk:
Vallási fundamentalista kreacionisták, ráadásul arrogánsak, mert azt hiszik senki sem üdvözülhet csakis ők. De hogyan tudhatnák biztosan azt amit csak Isten tud? Csak szerintem lesznek még képmutatók is emiatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!