Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért rossz a sátán?

Miért rossz a sátán?

Figyelt kérdés

Valaki aki jártas benne összefoglalná, hogy miért rossz a sátán a biblia alapján?

Több mint 20 éve járok templomba és a bibliát is olvastam, bár már nem emlékszek mindenre.

De amire igen az nem rossz.

Kíváncsi vagyok az idézetekre is ha vannak.

2020. dec. 17. 11:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, nem értelek. Jézus azt mondja, hogy Sátán emberölő és hazugság Atyja. A Biblia egyértelműen negatív szereplőként tünteti fel Sátánt, neve is azt jelenti ellenség.

Természetesen neked nem kell elhinned, hogy a Sátán a rossz. Az ellenkezőjében is hihetsz, s akkor Jézus a rosszfiú.

Én Jézusnak szavazok bizalmat.

2020. dec. 18. 23:19
 22/24 anonim ***** válasza:

" sokan bizony lopnak, hogy ez ne történjen meg velük. ők mind a pokolra jutnak majd?"

Már írtam az első kommentemnél,hogy nem vagyok hívő,erről ne engem kérdezz.

"inkább hagyjuk hogy uralkodjon ki tudja meddig?"

Mert mit tudsz ellene tenni? Ha egy mindenható Istenről van szó,attól még ő fog uralkodni,hogy te nem fogadod el. Amúgy én se mondok mást,mint te,én sem állítottam sehol,hogy szerintem Isten jó lenne,épp azt mondom,hogy a Sátán SE az. Mert általában pont azok szokták bevédeni,akik szerint nincs jó és rossz,minden relatív,de a Sátánra azért mégse szabad rosszat mondani. Én megemlítettem,hogy miben volt ő sáros.

2020. dec. 19. 20:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Mit értesz a "sátán" alatt?
2021. jan. 25. 22:30
 24/24 anonim ***** válasza:

#6 Megint egy bigott hívő, akinek fingja nincs a sátánizmustól, csak annyit lát, sátán, akkor rossz.

Miért ne hihetnék magamban és a saját erőmben? Miért kéne valaki más segítségére várnom, amikor egyedül is véghez tudom vinni a saját terveimet?

2021. jan. 25. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!