A Biblia alapján a Bibliában szereplő adatokkal számolva ki lehet kalkulálni azt, hogy aszerint hány éves a Föld?
#12. Látom, hogy ezt hiszed, de te értetted félre.
A hozzászólásod kapcsán megkérdeztem, hogy mit mondanak a zsidók és mit a keresztény kreacionisták?
(Csak nem ennyire szájbarágósan, mivel azt feltételeztem, hogy a hozzászólók rendelkeznek minimális szövegértéssel.)
Erre visszakérdeztél - mert már akkor sem értetted, hogy mit kérdezek - aztán azt állítottad, hogy én azt mondom, hogy szerinted a zsidók és a keresztény kreacionisták ugyanazok.
Ezeket nem tudom, hogy honnan szeded, lehet, hogy túl sokat írsz ebbe a kategóriába és hozzákapcsolsz olyat a hozzászóláshoz, ami teljesen másról szól.
Engem totálisan félreértettél, az biztos.
És bármelyik vallás tagjai által számolt "eredményekre" kíváncsi vagyok (lennék).
Nem kell aggódni, ez nem jelenti azt, hogy mindet el is hiszem, pusztán kíváncsi vagyok, hogy ki mit mond.
"A nem materialista függőségű geológusok simán és könnyedén bizonyították már a Föld fiatal korát, és a globális özönvizet is."
Sőt! A nem materialista függőségű tudósok azt is bebizonyították, hogy sajból van a hold!
Szia
Valóban a föld koráról nincsen írva a Bibliában.
De az emberiség korát a Bibliában írt idő, dátumok alapján vissza lehet számolni egészen Ádám megteremtéséig.
Ha érdekel, megkeresem neked a forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!